Transfer Nöbeti #1

benim planlamam şöyle

uğurcan > yedeğe altay geliyorsa al yoksa jankat
singo ve sallaiyi tut boeyi alma > sol beki buna göre planlayacağımız için singo da yükselecektir... zaten pek satılabileceğini sanmıyorum
stoper al 1 genç 1 as> van dijk-apo yap tandemi mesela
sol beke ferdiyi
lemina/torreiradan birini kesin gönder, sara ve ilkayı da gönder bir adet 6 1 adet 8 e 1 adet 10 al böylece torreira nhaga hakan(mesela), bir 8 ve bruno(mesela)
barışı ve yunusu sağ kanat planla
sol kanada teknik becerisi yüksek bir oyuncu al, yanına da aral şimşir filan al
santrafor icardi kalacaksa 3. yerli santrafor al bertuğ gibi, kalmayacaksa hem bertuğ al hem osimhene yakın bir profil yedek al

7-8 oyuncu

ferdi van dijk bruno hakan 6 numara genç teknik kanat ilk 11e

aral ve bertuğ da yedeğe

Geri gelecek tonla adam var kiralıktan. Yönetim yine transfer kapanana kadar bekleyecek
Tonla dediğin 3 adam var. Zaniolo zaten iyi sezon geçirdi talibi mutlaka olur. Nelsson sürekli oynadı maaşı da yüksek değil onu da alan çıkar. Bir tek Jelert gittiği takımda performans, sakatlıklar vb. yüzünden süre alamadı onu da tekrar kiralamakta sıkıntı yaşamazsın maaşı az olduğu için

Bizim genç yerlilerin çoğunu toplamamız lazım bu arada.
Yerli tarafında ciddi revizyon şart. İsak Vural, Emirhan İlkhan, Deniz Gül, Aral Şimşir, Eren D., Bertuğ, Ümit Akdağ, Deniz Ertaş, Ahmetcan vb. yerlilerden gerek takas+ para vb. ile alabileceğimizi almak lazım. Hatta fırsat varsa bonservissiz Zeki Çelik'i de alabilsek iyi iş olurdu.

HIHukNMXoAANWRz

Daha Salzburgun 1. takiminda 30. macina cikmadan Brentford 20 milyona kapmis. +4 kuralini adam gibi kullansak, asiri transfer zarar yapmadan bile hep iyi kadro kururuz. Ama bunu yapmak icin 1. iyi scouting lazim 2. o cocuklari oynatacak hoca.
Listemdeydi transfer olanları ayri liste yapıyorum bakayim bir. Bence de iyi adam kaybedileni geri kazanma orani ve havadan defansif ozellikleri one cikan 19 yasinda defans. Tebrikler salzburg.

Bu arada transfer konuşuyoruz ama hala forma üstü sponsorları ile ilgili bir haber bir şey yok. Sponsorlar nerede kaldı?

ferdi'yi kaça alıyoruz ki
herif bütün sezon 11 oynamış
30-40 milyon sıkmak lazım en az
ki oyuncu türkiye'ye dönmek istemeyebilir buna rağmen
kerem gibi burada yetişme bir adam değil ki memleket özlemi tutsun
ben de isterim ama biraz zor gibi

Yabancı kuralı 10 ise Silva hâlâ 22 yaşında.
Uğurcan asla satılmamalı.
Hakan da elzem oldu.

Davinson şut
Sara şut
Icardi şut
Jacabs Sallai Jacobs üçlüsünden en az biri şut.
Silva 22
Hakan yerli
Zeki de olabilir.
Godts
Manzanbi

Uğur
Singo Silva VanDayk Theo
Hakan Manzanbi Reijnders
Sane Osimhen Godts

6 erişkin, 3 genç yabancı ve 2 yerli ile sınırdan hiç etkilenmeyiz.

Zeki, Yunus, Eren, Bertuğ önemli yerli yedekler olur.

Daha Salzburgun 1. takiminda 30. macina cikmadan Brentford 20 milyona kapmis. +4 kuralini adam gibi kullansak, asiri transfer zarar yapmadan bile hep iyi kadro kururuz. Ama bunu yapmak icin 1. iyi scouting lazim 2. o cocuklari oynatacak hoca.
Bizde oyuncu degil derler kendini açıklamaya çalışırsın oğlum der kamil der hitap ederken

ferdi'yi kaça alıyoruz ki
herif bütün sezon 11 oynamış
30-40 milyon sıkmak lazım en az
ki oyuncu türkiye'ye dönmek istemeyebilir buna rağmen
kerem gibi burada yetişme bir adam değil ki memleket özlemi tutsun
ben de isterim ama biraz zor gibi

şunu kuruyoruz

uğurcan
singo dijk apo ferdi
atta hakan
barış bruno tzolis
osimhen

30 ferdiye
30 tzolise
30 brunoya sıktık mı
20 atta

hakan+dijk da 25 filan

tamamdır

Sezon sonu büyük olasılıkla beklediğim yerli transferler

Bertuğ Yıldırım (Başakşehir FK) --6.000.000 Euro + Ahmet Kutucu
Hakan Çalhanoğlu (Inter) -12.000.000 Euro

Bir de kaleci olarak Muhammed ile Kazımcan takası üzerinden bir hamle daha yapılabilir diye bekliyorum Günay'ın durumuna göre.

Beklerde ki planlamaya göre Ferdi ya da Zeki'den birini de ister Okan Hoca bana göre. Özellikle Sallai PL yapabilir. Bu durumda Zeki ile imzalanır diye düşünüyorum.
Hakan=İkinci İlkay faciası.
Eğer bu ikisi seneye kadroda olursa tamamen biteriz.
Bir de bu çöpe 12 milyon bonservisi Fener bile vermez.

Geri
Üst Alt