Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 25.974
- 25.847
- 1.988
Naber yiğenim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baleba cuk oturur ihtiyar casemiro'nun ayağına bakıyorlar. Para var ama harbi mal bunlarbu utd kadar mal başka kulüp yok ya bu adam sizi 1 seviye yukarı taşımaz ,hiçbir boka yaramaz hala boka transfer yapıp duruyorlar sal biz alalım bizde iş yapar yav ne açgözlülük bu
Dünya Kupası bitene kadar transfer olmaz, peki gidenler belli olur mu Öz yiğenim SadrimNaber yiğenim
Kavukcu geçen sene kaleci transferiyle ilgilenen adamdı 28-30 milyon euroya 3 ay boyunca kaleci alamadılar en son dursun özbek doğruyu seçti.Edersonla haziranda anlaşmıştık gelse halimiz haraptı.Ne kavukcu ne okan hocaya oyuncu seçtirilmemeli.Hatip rezalet bi adamdı bu sene tek yetkili kavuk olacakmış. Et mi balık mı anlayacağız sonunda dostum.
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Dünya Kupası bitene kadar transfer olmaz, peki gidenler belli olur mu Öz yiğenim Sadrim![]()
Agustos sonu alevlenir bizim transferler klasikAğustosa kadar çok bişi olmaz
YavSara, Brezilya ile DK yaparsa +10 ekle
Sgivedilikle jhon duran ekibimize katılmalı
22 yasında 25 e gelince osimhenden iyi olur bu
Ne mal olduğunu gelmeden söylemiştim, Zenit’te oyuna alınmayanı biz mi alıcaz.22 yasında 25 e gelince osimhenden iyi olur bu
Ne mal olduğunu gelmeden söylemiştim, Zenit’te oyuna alınmayanı biz mi alıcaz.
Osimhen’e biat et hemen