Transfer Nöbeti #1

Bu arda Bernardo gelirse forvet arkasi icin dogru secim olur mu bence buyuk soru isareti. Skora etki konusunda ciddi dususte olan birisi:

25/26; 3 gol 5 asist
24/25; 6 gol 5 asist
23/24; 12 gol 10 asist (daha cok sag acik oynadigi sezon)
22/23; 7 gol 8 asist
21/22; 13 gol 7 asist

(Son 2 sezonda daha cok (sag) ic merkezde olarak oynadi ayrica.)

Kiyas olarak bir de Hakan'in istatistiklerini ekliyorum:

25/26; 12 gol 7 asist
24/25; 11 gol 8 asist
23/24; 15 gol 3 asist
22/23; 4 gol 8 asist
21/22; 8 gol 13 asist
kısa ve net söyliyim çözüm olmaz. hatta bernardoya 10 noda yer açmak için uğraşmaktan takımı geri götürürüz. bize biraz ayağı yere sağlam bakan, bloklar arası top alıp dönüp iş bitirebilecek biri lazım. bernardo o blok aralarına giremez

Hoca genc oyuncu konusunda fobisi olan biri ama oraya Mukau ve mesela Batrakov alinsa, iki nispeten yasina gore tecrubeli ve kiymetli oyuncular. Artik bunlari da yedek oturtmaz diye umuyorum. Keske gidip pat diye onune koyan bir yonetim olsa hic Agustos aylarini beklemeden.

Hoca genc oyuncu konusunda fobisi olan biri ama oraya Mukau ve mesela Batrakov alinsa, iki nispeten yasina gore tecrubeli ve kiymetli oyuncular. Artik bunlari da yedek oturtmaz diye umuyorum. Keske gidip pat diye onune koyan bir yonetim olsa hic Agustos aylarini beklemeden.
genc istemiyoruz

Sane ve Kvara'nin lig istatistikleri birbirine yakin, aradaki tek fark Kvara CL maclarinda costu , bizim Sane orada gol ve asist konusunda birsey yapamadi pek.

duran 22 yaşındaymış la daha

sanırım Osimhen arkasına u23 kontenjanından alacaz gibi

Osimhen / Duran / Bertuğ

güzel duruyor

Bernardo net yanlış transfer olur diyemem ama 10 numaraya aradığımız puzzle’ın eksik parçası olmadığı kesin gibi

Geri
Üst Alt