- 31 Ağustos 2021
- 65.331
- 46.912
- 3.258
Gercekligini bilmiyorum ama sportif AS de ya da teknik ekipte ne yapabilir bilmiyorum ama takim icinde pozitif etkisi olacagi yuzde 1000
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Sane ile iyi uyum olur gibi geliyor bana ya. Tabii arkaya da Pape Gueye gibi biri alırsakAdam iyi guzel ama endise veriyor bana Bernardo silva muhabbeti. Emeklilik sureci oncesi iyi maasli kontrat pesinde gibi geliyor biraz.
Mük mük. Hemennn
Veterancitylesmekte bilemedim dogru olur muAbi Sane ile iyi uyum olur gibi geliyor bana ya. Tabii arkaya da Pape Gueye gibi biri alırsak
CL için sorun yaşamayız gibi düşünüyorum ama lig için sanki evet, Sane mesela istikrar sorunu yaşadık, bazı maçlar öyle uçuyor ki bazı maçlar da düşüyor. İyi dengelenmeli dediğin gibiVeterancitylesmekte bilemedim dogru olur mu
Ismen vs zaten tartismaya gerek yok ama istekli olmalari , yagli kontratla rahat takilmamalari lazim. Sahaicini ben yorumlamam, bana dusmez - ama yuksek maas /performansta sorun yasiyoruz genel olarak. O denklem cok iyi dusunulmeli
En güzeli buydu
O konuyuda sirf saneye baglamiyorum, ortasaha ve baglantimizin asiri zayif olmasina bagliyorum.CL için sorun yaşamayız gibi düşünüyorum ama lig için sanki evet, Sane mesela istikrar sorunu yaşadık, bazı maçlar öyle uçuyor ki bazı maçlar da düşüyor. İyi dengelenmeli dediğin gibi
En güzeli buydu
En güzeli buydu
O gun Ali samiyen' deydim. Neuchatel 5-0 da oldugu gibi. Bu maclar unutulmazdi