Transfer Nöbeti #1

Abi Sane ile iyi uyum olur gibi geliyor bana ya. Tabii arkaya da Pape Gueye gibi biri alırsak
Veterancitylesmekte bilemedim dogru olur mu :)

Ismen vs zaten tartismaya gerek yok ama istekli olmalari , yagli kontratla rahat takilmamalari lazim. Sahaicini ben yorumlamam, bana dusmez - ama yuksek maas /performansta sorun yasiyoruz genel olarak. O denklem cok iyi dusunulmeli

Veterancitylesmekte bilemedim dogru olur mu :)

Ismen vs zaten tartismaya gerek yok ama istekli olmalari , yagli kontratla rahat takilmamalari lazim. Sahaicini ben yorumlamam, bana dusmez - ama yuksek maas /performansta sorun yasiyoruz genel olarak. O denklem cok iyi dusunulmeli
CL için sorun yaşamayız gibi düşünüyorum ama lig için sanki evet, Sane mesela istikrar sorunu yaşadık, bazı maçlar öyle uçuyor ki bazı maçlar da düşüyor. İyi dengelenmeli dediğin gibi

CL için sorun yaşamayız gibi düşünüyorum ama lig için sanki evet, Sane mesela istikrar sorunu yaşadık, bazı maçlar öyle uçuyor ki bazı maçlar da düşüyor. İyi dengelenmeli dediğin gibi
O konuyuda sirf saneye baglamiyorum, ortasaha ve baglantimizin asiri zayif olmasina bagliyorum.

Oradaki eksiklik yuzunden oyunda uzun vur ya da kanat koridor bulsun. Ligde ise yaradi bir noktaya kadar ama deplasmanlarda + avrupada cok ciddi seviyede (yine deplasman, yani ev sahibi rahatligiyla oynayana karsi diyelim) baya patladik.

Bunu asarsak 4 sene daha ust uste oluruz.

Seneye 3 kupa istiyorum

Şampiyonluk
Süper kupa
Ziraat kupası

ŞL’de ilk 24’e kalmak ok zaten benim için.

Vallahi de bu 3 kupayı alıp alayını gömelim

Cok sampiyonluk gordum ama en ozeli buydu.fb 3.sampiyonluguna gidiyordu.Stad gelirleri felan bizden cok daha iyiydi cunku eski stadda oynuyorduk.Alex Appiah Anelka luciano Nobre Aurelio gibi yabancilara karsi İlic Heinze Song Tomas Mondragon la oynuyorduk.İlic o sezon bizim icin sapkadan tavsan cikaran yabanci oldu.

benim fikrimce soyadı s harfi ile başlayan tüm yabancılar ile yollar ayrılmalı tabi farklı sebeplerden

sane : bekleneni veremedi maaşı çok yüksek , dünya kupası yaparsa amerikada kalabilir oradan kulüp bulup
singo : beklenene yaklaşamadı (benim beklentim yoktu zaten o ayrı). Ne tam sağ bek ne tam stoper zararın neresinden dönersek kardır maaşı da çok yüksek
Sallai : çok iyi bir beke dönüştü ama bazı maçlarda savunma zaafları kabak gibi ortaya çıkıyor yaşı da belli yere geldiği için konuşulan teklifler doğruysa satarım
Sara : Performansı çok dalgalı potansiyeli yüksek ama dünya kupası da yaparsa iyi bir teklife yolunu açarım
Sanchez : Performansında inanılmaz bir düşüş var ve yaşı da belli bir yere geldi yüzü de eskidiği için talip çıkarsa satarım.

Tabi bunlar gönderilse bile yerlerine daha kötüleri alınacağı için kalsınlar ellemeyin de denebilir

Yani uygulanacak olan yabancı sınırlaması iyi olmadı
Bir kaç tane kaliteli Türk alman lazım ve kadronda 4 tane genç yabancı olması lazım
Bizim alacağımız oyuncular genç yabancı yıldızlar ve iki tane iyi Türk oyuncu

Geri
Üst Alt