Transfer Nöbeti #1

bari öyle olsun evet diğer ülkelerde liglerde olduğu gibi, aldığın 20 yaşındaki çocuk 4 sene top oynadıktan sonra burada yerli kategorisinde sayılsın?

Olm niye heriflerin yaptığı bu lağımdan hallice kuralı savunuyonuz
Mis gibi kural işte 22 yaşında 4 tane adam alıp 3-4 sene sonra satsınlar bir zahmet hazıra dağ dayanmaz

Mourinho zu Real Madrid here we go

Balogun bile 2001 doğumlu nasıl bi sans bizdeki

İnterden Bonniyi alak en iyisi icardi yerine

Kurala da uyuyor

bari öyle olsun evet diğer ülkelerde liglerde olduğu gibi, aldığın 20 yaşındaki çocuk 4 sene top oynadıktan sonra burada yerli kategorisinde sayılsın?

Olm niye heriflerin yaptığı bu lağımdan hallice kuralı savunuyonuz
Kuralin neyini savunayım yaw. Bu kadar aglamanizi anlamiyorum sadece. Kimse sana git 17-18 yasinda wonderkid al demiyor. 22-23 yas artik orta yaş sayılır biz bu yasta 3-4 tane adam alamayacak durumdaysak kapatıp gidelim. Bu kadar ağlanacak mevzu yok. Hocamiz 10 kişilik kontenjanı sevdiği gibi 30luklari doldurabilir biraz çalışarak da 4 tane normal yaşta topcu bulabilir. Biraz çalışması mi zor geliyor acaba.

Reijnders tek basina sezonun seyrini degistirebilecek bir herif.. Ama ihtimal vermiyorum Pep hemen salmaz .. 8 no fakat 10 no ozelliklerene de sahip ..
Bu sezon ismi gecenlerden acik ara en cok istedigim transfer..

Aslinda İngiltere macerasi baya iyi baslamisti ne ara bu kadar gozden dustun anlamadim

Gs X ile ilgileniyor ama öncelik değil haberi gelmediği için transfer nobetine ısınamadım

Geri
Üst Alt