Transfer Nöbeti #1

10 + 4 için atlamanın sebebi Icardi imiş.
Kaldı 9 komtenjan.
Bir de utanmadan Avrupa'da başarı diyorlar.
Bari sözleşmeye kilo şartı filan eklensin

Transfer dönemının son gününe kadar icardi ile görüşün kampa da gelmesin tatilini yapsın sonra bizimle anlaşsın :D

En beteride veda eder gibi hali vardi kutlamada. Bu yüzden showunu yapti taraftarda bu inancla eslik tuttu, güzel bi veda olsun diye. Sonunda is icardi showuna dönüstü yine hersey, sanki iki senedir cok fazla katkisi olduda. Megersem uyanik yine kendine kontrat icin yol yapiyormus. Iyi hatirlanmak istiyorsa birakmali, tam yeri.

İcardi hemen imzalamaz, biz bu filmi defalarca izledik daha önce.

Gider paşalar gibi tatilini yapar, eylülde gelir ligin ilk hatalarını kaçırır, transfer sezonu kapanmasına 1 hafta kala imzasını atar.

icardi de dahil hepsini tutsunlar ne diyelim. sonra 100 kilo olunca topçular hocayı eleştirince eleştirdi oluyor. belki nakit akışı üst seviyeye geldi ama profesyonellik amatör seviyede. iki kere kırmızı görüp Avrupa'dan eleten kaan, baron metehan hala duruyor. muslera, mertens gibi futbolcular gerçekten profesyonel adamlarmış ki kendileri gitti yoksa 5 sene daha tutardı bunlar.

1779155011903.webp

önce şunu diyeyim "kesin gidiyor" gibi yazdım bu benim şerefsizlik dhsajdsa kesin bir şey yok

ama daha dün gece muhabir arkadaşla beraberdik, Torrik yolcu bu nedenle zaten Lemina ile sözleşme yenilenmesi için erkenden masaya oturuldu, ikisi birden takımdan ayrılsın istenmiyor dedi.

ben onun yalancısıyım.

Çakala bak çakala ağustos sonuna kadarda tatil yapar bu sözleşme anlaşması ayağına!!!!

Avatarı değiştireceğim başlarım totemine fb şampiyon oluyorsa olsun

bütün sevgimde bitti artık

Hah ikinci bahanemizde bu olur simdi. Icardinin kararini bekliyoruz, ona göre transferde adimlar atilacak🤣

Geri
Üst Alt