Kendiniz gaza geliyorsunuz Camavingo, Bruno falan diye, olmayınca da ağlıyorsunuz. 100-150 harcayabiliriz bu sene de ama en iyisini alacağız vs diye beklenti yaratmayarak yönetim ilk kez doğrusunu yapıyor.

Doğru harcamak lazım yoksa çok sıkıntı olur seneye.

Cok igrenc bi trans dönemi gecirecegiz bence. 2016 modell dursun

Bize hem ilk 11 hem de ilk 11'de sırıtmayacak yedekler lazım.
BAY Osimhen tamam ama özellikle BAY yorgunluktan bayılacak gibiydi. Tabi antreman temposu da artmalı. Osimhen boşuna fener maçı öncesi antreman sertliğini artıracağız demedi.
Bu senenin hakikaten o sene olduğuna inanıyorum. Şampiyon olursak bitecekler. O yüzden diğer takımlar bizim maçlara extra abanacaklar. Bu 2 +2 4 gibi çok net.
Inşallah en ince ayrıntısına kadar düşünürler.

Bize arkadan top cikaracak bi 6/8, bir 10 lazim. Geri kalan rotasyona eklenip ilk 11i zorlayanlar (stoper, kanat, forvet).

Yani acilen sadece 2 oyuncu aslinda herkes kaliyorsa
Geriden top çıkaracak adama ihtiyaç yok, önde bağlantı yapacak ve topu bizim yarı sahamızdan rakip yarı sahaya dikine taşıyabilecek Gedson tipi bir oyuncuya ihtiyaç var.

Geriden top çıkaracak adama ihtiyaç yok, önde bağlantı yapacak ve topu bizim yarı sahamızdan rakip yarı sahaya dikine taşıyabilecek Gedson tipi bir oyuncuya ihtiyaç var.
Bilmiyorum ama torreira - Lemina ikilisi oynadiginda baya eksiklik hisettik o konuda. Bi Saranin o 2-3 aylik manyak dönemi iyi geliyordu

Bilmiyorum ama torreira - Lemina ikilisi oynadiginda baya eksiklik hisettik o konuda. Bi Saranin o 2-3 aylik manyak dönemi iyi geliyordu
Torr Leminayla ne zaman oyun kurma sorunu yaşadık yav, Sara da playmaker değil, oyunu yönetecek adam değil.

Rakip yarı sahada bağlantıyı kuracak adam eksiğimiz var arada Yunus yapıyor ama istikrarsız.

Barış ve Osimhen üstüne Sane varken 3 sprinter adamı yönetecek oyun zekası yüksek bir oyuncu şart.

Dribbling yapan birini de alırsan esneklik katarsın takıma senin sahandan rakip yarı sahaya geçişlerde.

bu 10 numara işinde umarım çuvallamayız

hoca muhtemelen ikinci forvet rolünde birini isteyecek

ama bruno sneijder tarzı oyunu yukarı çekecek lider adam daha mı iyi olur diye de düşünüyorum

bu 10 numara işinde umarım çuvallamayız

hoca muhtemelen ikinci forvet rolünde birini isteyecek

ama bruno sneijder tarzı oyunu yukarı çekecek lider adam daha mı iyi olur diye de düşünüyorum
Öyle birisi lazım da uygun oyuncu profili de az var ya da çok pahalı.

Geri
Üst Alt