Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Batrak bizi kurtarır demek ne matrak şey doğrusu
Umudu rusa yükleyen ne ekmek bulur ne de su !..

Gecen sezon. Spertsyan 22m araplara gitmis yaṣ 26
Screenshot_20260815_153227_Sofascore.webp
Screenshot_20260815_153320_Sofascore.webp

İlkay -> 5m
Sane -> 9m
Sara -> 3.5m
Jakobs -> 2.5
Sallai -> 2 milyon(iyi bonservis gelmezse kalmalı)

Şu defoluş hikayesi olmalıydı takımda. Sonra da lemina -torreira falan durumlarına bakacaktık.

Takımdaki abilik yapan standart sırayla
Muslera, mertens, icardiden
Kaan, abdülkerime falan düştüyse orada da oturup biz nasıl malız diye kendimize dert yanmalıyız.

Takımdaki tek lider osimhen o da tepkisini yüksek dozda veriyor. İsyan eden başka oyuncu yok koca takımda lan.

Şu transfer döneminde

Beleş Samet Akaydın (4. Stoper)
Beleş Salih Özcan (yedek orta saha)
Beleş Enes Ünal (yedek santrafor)

Bak para vermek istemedin hadi Aral vs almadın ok, şu 3 oyuncuyu alsaydık ulan bari nicelik olarak artmıştık

eveeeet saatlerdir batrakov izledik ve analizimizi yapalım
kendisi acayip ilginç bir topçu eğer kimya uyuşursa beklenmedik bir skor katkısı gelebilir gösterişsiz basit oynayan ama genelde sahanın hep doğru yerinde bulunan felaket sezgileri olan bir herif
son vuruş olarak mertens ile evet epey benzer yönü bulunuyor ama tabi mertensin alameti farikası daha çok sahaya koyduğu enerji karakterdi bu yönüyle ayrışıyor gibi.

mesala şu maçta hattricik yapmış spartak moscowa karşı attığı 2 gol kafayla ve benim diyen santraforların atamıcağı türden belkide cidden sürekli ceza sahasına kendini bi şekilde atan ve yüksek gol sezilerini bitiricilikle de birleştirdiği zaman bizi çok rahatlatabilir ama beklentiyi ona göre ayarlamak lazım tabi koşsun pres yapsın adam geçsin diye beklenirse uymaz gibi

Haziranda ben Gedson Gedson derken benimle dalga geçip Camavinga gibi isimlerin hayalini kuruyordunuz. Bu yönetim Gedsonu bile alamaz

Şu transfer döneminde

Beleş Samet Akaydın (4. Stoper)
Beleş Salih Özcan (yedek orta saha)
Beleş Enes Ünal (yedek santrafor)

Bak para vermek istemedin hadi Aral vs almadın ok, şu 3 oyuncuyu alsaydık ulan bari nicelik olarak artmıştık
Samet değil de diğer 2sini almamak mallık

Hatta zekiyi de alırdım ben olsam

Geri
Üst Alt