Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
rusya & nijerya işbirliği

Kaan yerine Salih
Takıma 4. Stoper olarak Samet

Ve yerli yedek santrafor ki Enes aynı zamanda servisçi sırtı dönük oynayabilen bi adam

Bu üçünden de 3 kulvarda oynarken fayda alırsın.

Senin dediğin gibi beleş zeki ve Brandt da alırdım hatta üstüne beleş Kessie
Yav yok ikisi de yemezdi salih denilen herifin kaandan farkı yok. Uzun vadede bunu farkedeceksiniz. Samet de açık oynayan takımda patatese çevirirler.
Topla ilişkisi yok zaten herifin.
Beleşlerden yapılacak hamleler benim dediklerim olmalıydı. Sonra da singo'yu zararsız yapıştır gerekiyorsa 10 numaraya harcayacağın maaş+ bonservisi farklı yerlere çok iyi adamlara harcardın.
Üzerine gider Aral için 9'da diretirdin sen istediğin adamın trabzona gideceğini de zannetmiyorum.

Çok düşük bedellere çok iyi bir çekirdek kadro ve boş bir sürü mevki ile başlardın sezona.

Ama yok 18 kişi olacak hepsi 10 milyon maaş alacak. Fm mi lan bu.

Samoş bile kolpalarda

Betis daha yeni açıkladı ez abde nin 60 milyon serbest kalma bedeli var

Nereye alıyorsun acaba 35-40a

Ulan futboldan soğumuşum... bugün gençler fener maçı varmış ya lan???

Ya erden baskan bir kere transfer edecegi adamin ayagina gidip bizzat görusuyordu. Bu bile ikna etmek icin yeterli sebeplerden biri

Bizimkiler acaba bu sezon hic bi transfer göruṣmesi yapmak icin ulkeden ciktimi? Tabiki hayir

Ondan sonra istedigimiz isimler turkiyeye gelmek istemiyor deniyor. Tabiki istemez karṣisinda muhattap alacagi adam mi var?
Evet kastım oydu.

Angelino ile ilk İspanya’da evinde görüşmüştü.

Lucas ve Dries’in gelişini canlı olarak Alexis’e izletmişti, evet gelmedi ama bir stratejidir bu.

Oyunculara para dışında birşey vaadedemiyoruz bir de statta taraftar desteği o kadar.

Kontenjanı takımı iyileştirmek içind değil, Leminaları , Langları almak için harcıyorlar. Çok yazık.

LANGIM ya da Abde gelsin. Leao’yu çaktırmayacağız bu kulübe

Batrokavun oyun stili Fabian Ruize benziyor baya. Hücumda driblingle değil daha çok tek paslarla oyun zekasıyla ve topsuz hareketlenmesiyle fark yaratan bir çocuk. İyi topçu yaw iş yapacaktır hayırlı olsun diyelim.

1 yıl önce 7.5 milyon euroya alınmış.O zaman almak yasak ama 35e almak güzel vay anasını.
Çok doğru, şu an 7.5a alınıp seneye 35 olacak adamı kovalamalıyız, şampiyonlar ligindeki top seviye altı takımların hepsi bu tarz adamlarla oynuyor.

Gs'ın tribün dirliğinin bozulması, saha içi faktörler kadar önemli bir sorun olacak gibi bu sene. Kolayca çözülecek gibi de durmuyor malesef.

Geri
Üst Alt