Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Oo illegal para ağındaki para farklı bir şekilde dolaşıma giriyor demek ki.
O da güzel hikaye ha.
Önce tm denilen sokuk sitede değeri buralara çıksın sonra bir kulübe gönderiliş.
Günün birinde almanya yada italya merkezli tm operasyonu döndüğünde bunlara da sıçrayacak o zaman çekirdeğimi alıp izleyecem.

Bence sürpriz gidişler olacak

Sane, Singo, Torr gidecek. Yerlerine oyuncu gelecek gibi hissediyorum. Tam 2 sene önce 5-0 BJK’ye kaybedip Young Boys’a elenince sezon başı hazırlığını çöpe attıkları gibi. Ama birinin bunlara dur demesi de lazım artık.
Sanmıyorum. O kadar transfer trafiğini yapamayız.

Oo illegal para ağındaki para farklı bir şekilde dolaşıma giriyor demek ki.
O da güzel hikaye ha.
Önce tm denilen sokuk sitede değeri buralara çıksın sonra bir kulübe gönderiliş.
Günün birinde almanya yada italya merkezli tm operasyonu döndüğünde bunlara da sıçrayacak o zaman çekirdeğimi alıp izleyecem.
PL takimi öyle islere girmez. Ortaya cikarsa agir ceza yer.

Bence sürpriz gidişler olacak

Sane, Singo, Torr gidecek. Yerlerine oyuncu gelecek gibi hissediyorum. Tam 2 sene önce 5-0 BJK’ye kaybedip Young Boys’a elenince sezon başı hazırlığını çöpe attıkları gibi. Ama birinin bunlara dur demesi de lazım artık.
Hiçbiri sürpriz değil, Uğurcan, barış, jacobs

dün ikinci yarı oyun çok durdu mesela gollerde geldi +7 az değil mi? işin bahanesi değil ama +10 gelmeliydi en az bence

Sane singo jakops şuan yollansa kimse yokluklarını bile hissetmez bu adamlardan gelecek para ile iki kanat bir sol stoper alınır
Takımda eksik çok sağ bek den den katkı alamıyoruz

sami naber evlendinmi
Gay Hearts GIF

Geri
Üst Alt