Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Fb yenildi diye 1 haftayı daha hacıladılar hadi yine iyisin dursun

Yerine 30 milyona adam aldın doldurabildin mi?

Öncesinde jelert, frank, auirer var. Karavana çok yani.

Sallai yi bende beğeniyorum aynı zamanda en azından yırtıyor kendini ama şu an potansiyelli isimler artık 25 den açılıyor. Tutmazsa güm.
Sallai nin ne vereceği belli kafasında.
shakhtar'dan hiç bir oyuncuya ilgi oldu mu ? Arda Turan varken ilgi olmadıysa büyük mallik

Beke iç boşluğa gir, oralarda opsiyon ol, hatta sonra oradan ceza sahasına kaç falan diyen Okan Hoca... Öyle bir taktiğimiz var... Geçen sezon da öyleydi, Sane'nin iyi oynadığı maçlarda da öyleydi... Hatta sahada işlediği bariz gözüken tek hücum varyasyonumuz buydu koca sezon... Sallai bir ara birkaç maç oynamadı, sakatlandı mı ne oldu hatırlamıyorum, hücum hepten tıkandı...
Bunu ilk sezondan beri yapıyoruz kaldı ki Boey’in patlamasını sağlayan da bu. Ama timingi ve mesafeyi ayarlamak çok önemli. Sallai’nin bunu yapabilmesi de çok zor.

Hikmet Pınarbaş: "Galatasaray'da teklif gelen ismin kim olduğunu bilen biri var mı bilmiyorum. İlk 11 oyuncusu olduğu net sadece.

Batrakov büyük ihtimalle tamam. Daha büyük bir isim oltaya düşerse renk değişebilir bayağı yoğun teklif basma durumu ba anladığım kadarıyla her yere herkese.

Real'den istenen iki isim var denmişti. Biri Camavinga diğeri Endrick.

Abdelsamed Ezzalzouli durumu bence öyle sona yakın filan değil. Bonservisinin yarısı Barça'da. Söz sahibi iki kulüp var.

Teklif gelen isimden çıkılır ise santrfora tecrübe çıkılmazsa u23'e gidilir gibi duruyor."

Camavinga evladim az kaldı haritana bakalim hemen

Yerine 30 milyona adam aldın doldurabildin mi?

Öncesinde jelert, frank, auirer var. Karavana çok yani.

Sallai yi bende beğeniyorum aynı zamanda en azından yırtıyor kendini ama şu an potansiyelli isimler artık 25 den açılıyor. Tutmazsa güm.
Sallai nin ne vereceği belli kafasında.

Karavana atmasaymış... Ben mi dedim karavana at diye... Kendi karavanalarını da saçma işlerine gerekçe göstermesinler... Karavana elbet olur arada sırada ama 4 tane üst üste karavana atma aynı mevkiye... Ayrıca yaşlılardan çıkıp genç almanı gerektiren bir yabancı sınırı da var üstelik... 3-5'e satma tabi ama 16m cidden fena rakam değilmiş... Biraz da pazarlık mazarlık 20m koparsan artık iyi bir bek bulalım...

Bir de maliyet maliyet diyen kendisi... 25'ten açılıyor falan da hikaye... Pina örneğini verdim daha geçen sezon almışlar 3m'a ve gayet de iyi oynuyor eleman... Dünyada hiç mi Sallai seviyesinde bile bek kalmadı ya 10m civarına alabileceğin... Çok uçup kaçmasına gerek yok yani... Sallai'yi iyi ikame etsin... Zaten elde gitmem diyen Singo da var oraya aldığımız ve yaptığımız yatırıma göre gitmiyorsa kazanmamız gereken bir oyuncu... İki oyuncuyla kotaralım orayı...

Ayrıca sen demiyor muydun geçen ilk işimiz beklerden çıkıp Osimhen'in kafaya orta yapan bek bulmak olmalıydı diye... Yanlış mı hatırlıyorum? Yok doğruysa neden şimdi başkanın 16m'u reddetme fikrini savundun anlamadım...

Rahmetli selam verirken bile alev atardı heyecanlanırdık. ey gidii
emoji91.png
emoji91.png
emoji91.png
Falcaonun yedeği kim olacak. veli yiğit in dediği 2.01 Lik golcumu
emoji23.png
özgür aytenin dediği Muleka mi yoksa ben Ahmet Denizci nin 16 temmuzda ilk defa benim DUYURDUGUM YAREMCHUK mu.hepside transfer listemizde.ama öncelik YAREMCEUKta.Bakalım hangimiz daha iyi duyumcu gorucez
emoji3.png

Geri
Üst Alt