Mustafa Yiğit
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2026
- 160
- 426
- 363
TamamOkadar ilgi var hatta teklif var dedigine göre ama yabanci basinda cikmiyor
Cik inanmadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamOkadar ilgi var hatta teklif var dedigine göre ama yabanci basinda cikmiyor
Cik inanmadim
50 nakit teklif var demedim. Bonuslarla bir kulüp 50 yi görüyor ama kiralama şartlı opsiyon. Bir kulüp 33 veriyor direkt.
Vaayy deniz rtṣim hoṣgeldin
Hocam ben sana o günde yazdım diye hatırlıyorum. Bir kaynağa bağlı olduğumu kim söyledi? Ya da kafanızdaki bilgi alışveriş süreci neden doğru olmak zorunda?Bak mesela bu sefer seni eleştireceğim veya sorgulayacağım...
Somut yöneticilerden falan değil, kulaktan kulağa bilgisi olanlardan duyumlar bunlar diyorsun değil mi yönetimle veya kulüp içinde ortak çevresi olan tanıdıklar vs... Arkadaş bu rakamlar bu kadar detaylı nasıl ulaşıyor sana o zaman ya... Bak bu akşam geldiğinden beri baya spesifik bir sürü bilgi verdin. Tonla yani öyle böyle değil... Rakamlar görüşme günleri şunlar bunlar... Tüm bunları aynı anda kulaktan kulağa duyumlarla bilmen bana hiç mantıklı gelmiyor. İlk günden beri bunu sorguluyorum zaten, öyle ikiyüzlülük yok bende, hala doyurucu cevap bulamadım senden... Bence ya kaynağın belli olmasın diye o kulaktan kulağa bilgisini yalandan atıyorsun ortaya (ki olabilir, böyleyse anlaşılır) ya da o çevrelerden bir iki şey duyup gerisini piyasadaki bilgilerle ve kendi işkembenden bulduğun inandırıcı olduğunu düşündüğün sıkmalarla falan harmanlayıp yazıyorsun... Tahminlerimi ve olasılıkları söylüyorum, ille öyle demiyorum... Sadece şüpheyle yaklaşmakta haklı olduğumu düşünüyorum...
Hatta kimmiş neymiş tam da açık edemediğin bu kaynakların özelden yaz söz veriyorum dışarı çıkmayacak benden dedim cevap alamadım o gün... Güvenmediğin için de olabilir tabi, bir şey diyemem...
Endrick oynama garantisi istemiş söylenene göreyok mu güzel haberler
Başkan hocaya singo özelinde soğuk değil ki? Singo ile soğukluk en tepeye çıktı.
Hoca geldiğinden beri çok fazla sağ sol bek aldırdı. Yine çok fazla kanat değiştirdi. Başkan buna kızıyor ısrarla istediği isimlere ok verdik gönderdik diyor.
Bu da angelino ve frankla başladı. Zaha ve ziyech ile yükseldi. Nelsson ile çıta çıktı singo ile artık zirve.
Singonun kötü oyuncu olduğunu düşünmüyor kimse. 3 lü oynayacağım diye singoyu aldırıyor bek kullanıyor bekte sakatlanıyor kopuş burası.
30 verdiğine teklif gelmiyorsa ve büyük zarar ediyorsan hoca ile takışması normal ama 33 40 50 gibi teklifler geliyorsa pekâlâ saçmalık olur. Tutarlı bir yanı yok.Niye 30 verdiğine 33 e fit misin? Minimum zararla çıkma olayı taraftarda var kulüpte yok. Ayrıca oyuncunun maaşı yüksek.
Tek sorun bons değil. Onun da anlaşması lazım. İlla gönderilsin modu yok singo için kulüpte açıkçası. İstenilen verilirse gönderelim düşüncesi var.
inşallah olur torreria giderseEndrick oynama garantisi istemiş söylenene göre
Camavinga hamlesi yapacağımızı söylüyorlar ciddi
Hocam ben kronolojide değilim oyuncuları söylüyorum. Israrla bir muhalefet olma çabasındasınız bende bunu anlamıyorum. Beklerin değişimi kanatların değişimi adam bundan rahatsız.Frank, Zaha ve Ziyech'ten baya sonra yalnız...
2 hafta önce önerildiğini yazdığımda makaraya alıyordunEndrick oynama garantisi istemiş söylenene göre
Camavinga hamlesi yapacağımızı söylüyorlar ciddi
Usta hangi Nico Gonzalez o2 hafta önce önerildiğini yazdığımda makaraya alıyordun![]()
Şaka yapıyorum ha sonra tepeye binmeyinHadi son bir bilgi. Kavukcu italya’daleao hayırlı ols…
Hayırlı geceler![]()