- 18 Temmuz 2009
- 82.454
- 241.322
- 5.263
Mevzu zaten finansal, rotasyona 150 gömüyorlar, bu da sattıkları 150den karşılanıyor.finansal tarafı doğru.
Biz ne altyapıdan koyuyoruz ne de adam satıyoruz, kimiz yani biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzu zaten finansal, rotasyona 150 gömüyorlar, bu da sattıkları 150den karşılanıyor.finansal tarafı doğru.
bizim maaşlar çok fecaat. diğerlerini bir şekilde taraftardır avrupadır şudur budur döndürülür ama maaşlar fazlasıyla ürkütücü.Mevzu zaten finansal, rotasyona 150 gömüyorlar, bu da sattıkları 150den karşılanıyor.
Biz ne altyapıdan koyuyoruz ne de adam satıyoruz, kimiz yani biz
Aynını düşünüyorum normalde elensinler isterim ama bu sefer gitsinler cl ye orada rezil olsunlar bir iyicene lige yansır İsmail rotasyyon yapacam diye puan bırakır illaLyona takilmamalari lazim is tek kulvara kalirsa bunlar sampiyon olur
Bi pazar toplantısı güzel olur aslındaBugun pazar , yonetim tum haftanin yorgunlugunu atar muhtemelen. Yorulmuslardir cok.
Oo brunch diyorsunBi pazar toplantısı güzel olur aslında
Geçen sene kesmedi miSanenin pek kesileceğini düşünmüyorum hocam o maaşla her türlü oynar o
Desene Reyiz geçen sene Arabistan ile görüştüGelir o er geç. Ruslar normal insanlar değil. Oradan oyuncu almak zor. Umarım siyasete ihtiyaç duymadan çözeriz. Kanye gibi, Salah gibi olup hemen olacağına kendi yağımızda kavrulalım, iki üç gün geç bitsin.