Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.855
- 14.967
- 1.398
çalma dostum artık ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çalma dostum artık ya
Alakası yok fener lisans çıkarmayacak sonra da maaşını karşılayıp rusya vs gibi açık ülkelere gönderecek oyuncuları.Gönder birilerini al
Kontenjan işi boş iş dönem sonu anlayacaksınız
Camavinga gelirse Lesley’e daha süre verilmez verilen para boşa gitmiş olacak, Nhaga da kiralık gider herhaldeEmre Kaplan manyağı jakobs giderse gelecek diyo
Öte yandan bicok muhabir hazirandan beri gundemde dedi
hatta başkanın hayaliymis
Biz sallai ve sara göndersek yeterliAlakası yok fener lisans çıkarmayacak sonra da maaşını karşılayıp rusya vs gibi açık ülkelere gönderecek oyuncuları.
Çok para verdikleri bazı oyuncuları karşılıklı anlaşıp biraz maaş ile transfer sezonu bitmeden fesih bile edebilirler. Bu sezonun gideri heriflerde 200 milyon euroya kadar çıkabilir muhtemelen. Sahte kabadayının umurunda mı elbet değil
O kadar gitme yav yunan herifin attığı golü atmak için herif sürekli aynı işi yapıyor attığını göremedim. O herifin izlediğim aynı golü 2. atışı ama.Hee başladı yine Sane'yi aklama çabaları
Neymiş takım arkadaşları SANEYİ ANLAMIYORMUŞ
hee Asensio'nun etrafındaki talisca çingenesiyle kerem eşşeği La Masia çıkışlıydı zaten
git bak bakalım oynayan da oynatan da fark nasıl yaratıyor
Sane'yi bizimkiler anlamıyor ama rakip takımlar çok iyi anlıyor bu arada onu neapcez
bi kere çalım atsın bari
Kale direği td miz olsa 5.yilinda takim da biraz set isleri olurdu okan beyde halen yok desem yorumun ne olur :dokanburukhayırdiyebağırıyor.mp4
aklamıyorum bee kafanızda beni öyle bellediniz.
ben ılımlı eleştirmenim.
Bana dokunanin 40 yil cocugu olmaz iyi yapmislar sana bilgili mehmetLa @Recep Buruk durmadan ne caza veriyorsunuz?
Hadi diğerlerinde başkana falan bir şeyler demiştim son cezayı neden verdiniz?
Açıklaması bile yoktu hayırdır ne zorunuza gidiyor?
Sara kalmalı batrakov +bir tane iyi os ile farklı şeyler izletebilir. Hatta norwichdeki gibi kanat opsiyonu bile olabilir bize.Biz sallai ve sara göndersek yeterli
3 yabanci açılıyor
Leao
Camavinga kirala
Sorloth
U23 e de sagbek bitti gitti bak
Camavinga gecen bir macina denk geldim. Cok ic acici degildi ama sezon basi diyedir belki.Camavinga gelirse Lesley’e daha süre verilmez verilen para boşa gitmiş olacak, Nhaga da kiralık gider herhalde
Kale direği td miz olsa 5.yilinda takim da biraz set isleri olurdu okan beyde halen yok desem yorumun ne olur :d