Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.986
- 1.806
- 473
Çöpü istemedigi için kavukcu beyi kutlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşanmaz diyemiyorum ne yazık ki yaşanır.
Yerini dolduracak adam alırlarsa gitsinde bunlara guvenemiyorumniye torreira gitsin yazamıyorsun açık açık korkma bu kadar
Icardi'nin once gotunu kaldirabilmesi lazim. Ilk bize geldigi zamanki Icardi diyorsan dogru ama cok farkli profiller. Sorloth'da cok cok asagi bir profil degil.Icardi > Sörloth
Gönderin boca versin istediği kontratı
Muslera bile 700k gibi bi paraya oynuyor sanırımBocada 1 milyona oynar bize gelince 3-4u begenmezler..
Orta yapabilen herif olsa Osimhen 30 atmaz 40 atar zatenfb macinin ozetini yeni izledim.. levent mercanin hucum yonu bizim 3 bekin toplamindan daha iyi herif 1 asist yapmis 2 tane de net pasini yemisler.. Abi cok mu zor 0a inince yerden net paslar atmak bizimkiler kafayi one gomuo Allah ne verdiyse ortaliyir
Bizde o işi en iyi yapan Kazımcan onu da oynatamıyoruzfb macinin ozetini yeni izledim.. levent mercanin hucum yonu bizim 3 bekin toplamindan daha iyi herif 1 asist yapmis 2 tane de net pasini yemisler.. Abi cok mu zor 0a inince yerden net paslar atmak bizimkiler kafayi one gomuo Allah ne verdiyse ortaliyir