Mustafa Yiğit
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2026
- 171
- 470
- 363
Reis geldi aklıma sallayacak adam bulamadım o anTolgahana niye sallamaya calisiyon peki? Ey tolgahan neymis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis geldi aklıma sallayacak adam bulamadım o anTolgahana niye sallamaya calisiyon peki? Ey tolgahan neymis?
Sali batrakov gelmezse fena ṣeyler olur burda haberin olsunReis geldi aklıma sallayacak adam bulamadım o an
Öyle demiyorum, Arsenal' in istediği adamı alamayız diyorum. Arsenal olmasa 5 büyük ligin büyük takımlarından başka birisi alırdı. Böyle kaliteli, gözde ve saha içi/dışı bariz defosu olmayan hiçbir genç oyuncuyu TR ye getiremezsin. Malum konu olmasa Greenwood da asla gelmezdi.boş laf bu senin yazdığın bence heis
bruggadan adam alamaz mı gasaray
bunu mu diyosun
mayıs-haziranda arsenal'ın herhangi bir girişimi yoktu ki. morgan rogers olmayınca aldılar bunu
düzgün bir teklifle transfer edebileceğimiz bi herifti tzolis
Bize zaten arızasız oyuncu gelirmi ki?Biz arızalı severiz.Sorloth ta sevilir ama çok geç kaldık o aşkta.Cook.sorloth sessiz sakin bir çocuk gibi duruyor ama sıkıntılı bir tip. kibirli de aynı zamanda. buraya gelecek de osimhen'in arkasındaki adam olmayı kabullenecek de falan gerçekçi gelmiyor bana. emekli olmadan 10-15 maaş vuralım derdiyle gelecektir sadece.
yoksa futbolculuk olarak bayıldığım biriydi her zaman.
Sali batrakov gelmezse fena ṣeyler olur burda haberin olsun
Sonra vay benmi yapiyorum transferleri falan diye kivirmak yok
Allahim nasip et
Roma baskani fanatik fenerli oglunun adi bile KanaryaCanNiye surekli Roma ile rekabet ediyoruz onu da anlamadim ben.
Allahim nasip et