Transfer Nöbeti #10

abi yok bu takıma transfer falan yapmasınlar. para verıp adam getıreceksın sakatlanacak sonra Okan hojam puan alamaz superstar olmadan

BU takımın Oyuncudan Cok OYUN SORUNU VAR

sağ bek oynayabilen stoper alırız davinson hata yaptı diye

0 transfer girdiğimiz başka yıl oldu mu?Ben hatırlayamadım…

Kaç tane oyuncu değiştirdi Lesley ile Nhaga yı oyuna almadı. Boş yere kontenjan dolduracaklarsa gönderin gitsin Galatasaray’ın 14 yabancısı da çok kaliteli olmalı ve giren çıkan fayda sağlamalı

Bu takımın yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini en avel galatasaraylı bile biliyordu

Ama yönetim bilemedi

Yoo herkesi satalim sorun yok, sen ben oynariz ;)

Aynen ben herkesi satalım dedim çünkü. Sen de haklısın. Sonuçta 4-5 oyuncuyu değiştirdiğinde herkesi satmış oluyorsun, haklısın diyorum ya daha turşularını kuracağız çünkü 👏

Son düzenleme:
Kardeşim santraforun aldığı pozisyon ve gol sezgisi ile diğer oyuncuların bir mi? Sane iyi miydi maçta? Yedek santrafor yada kanat olsaydı. Kaan almayacaktı işte sorun burada zaten. Kaan'ı da duran toplarda attığı goller ve iyi orta kesebildiği için aldı muhtemelen oyuna sokabileceği hücum oyuncusu olmadığı için.
uzun boylu cukcukuyu alsaydı öyleyse

niye sokmadı onu

Yok artık yav. Sane yi aklamak için takımın içinden geçtin

Sane dışkı gibi bir maç oynadı abi lamı cimi yok
Hocam bu takımda 10 no ve sağ bek olmadığı sürece Sane’den verim alamazsın. Sol bek ve sol kanat ile yalnız kalıyor. Maçı tekrar izlersen Sallai’nin sağ bekten 10 numara gibi ortaya yerleşmesini göreceksin.

Şu on numara fantazisinden çıkıp adam gibi bir 8 numara bu takıma alınmalı.4-2-3-1 köhne sisteminden çıkmak lazım. bütün büyük takımlar 4 3 3 oynuyor Okan buruk hocaysa bu inadından vazgeçip orta sahayı 4 3 3 e döndürür

Geri
Üst Alt