İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.935
- 4.309
- 1.278
Bizim duyumcularda hiç omurga yok ya azcık utanmaları olsa bu sene hesapları kapatır giderlerdi hala utanmadan devam ediyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o oyuncunun kulübü varmış ve kulübü resmi olarak biz satacağız demesi bekleniyormuş diyor oyuncu için o da Camavinga bence. Zaten takımda satılacağı ile ilgili haberler çıkmaya da başladı. Bizimkilerin hedefte anladığım Sallai, Singo düşük bir ihtimal Lemina birinden ayrılıp Camavinga'yı getirmek ama bana imkansız geliyor bu iş. Belki Singo satılırsa 35-40'a bir ihtimal ama Camavinga TR'ye gelmez bence.O lafı bizim kulüp için diyor diye anladım ben. Birinin sözleşmesinden çıkıp yerine birini alacağız gibi.
?Bu transfer döneminde Camavinga, Batrakov ve Musiala üçlüsü takımımıza katılacaktır.
Camavinga gibi hocamBana Fabinho gibi geliyorStoper de oynar, sağ bek de oynar falan filan Okan’ın hayallerini süsleyecek adam tam.
Sallai gidince umut ışık ve Cafer güneyi Güngören Cem Evinden kaldırıp şişli ermeni mezarlığına defnedecegizCihangir Asteroid
dm bakar mısın rdasımSallai gidince umut ışık ve Cafer güneyi Güngören Cem Evinden kaldırıp şişli ermeni mezarlığına defnedecegiz
baskanımız son mactakı yonetım ıstıfa soylemlerınden etkılenmıs uzulöus aglamıs ıcıne kapanmıs
Abi benim dmlerim gelmiyo banadm bakar mısın rdasım
Haydar abi adam 4 sene ust uste sampıyon olmus sence de cok ustune gıdılmıyor mu syaslı baslı adam uzutuden bısey olsa rahat uyuyacak mısınO zaman daha gür sesle...
sen bana at bi dm rastgeleAbi benim dmlerim gelmiyo bana
En son özgür özel abiden dm aldım
Onlar da yok gözükmüyor
Hakan Motz de atmış bi ara o da gelmedi
sen bana at bi dm rastgele
Haydar abi adam 4 sene ust uste sampıyon olmus sence de cok ustune gıdılmıyor mu syaslı baslı adam uzutuden bısey olsa rahat uyuyacak mısın