Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bizim duyumcularda hiç omurga yok ya azcık utanmaları olsa bu sene hesapları kapatır giderlerdi hala utanmadan devam ediyorlar

Bu transfer döneminde Camavinga, Batrakov ve Musiala üçlüsü takımımıza katılacaktır. Bir sol açık, bir de sol stoper alınır. Son gün Sallai gider, Boey gelir.

O lafı bizim kulüp için diyor diye anladım ben. Birinin sözleşmesinden çıkıp yerine birini alacağız gibi.
Yok o oyuncunun kulübü varmış ve kulübü resmi olarak biz satacağız demesi bekleniyormuş diyor oyuncu için o da Camavinga bence. Zaten takımda satılacağı ile ilgili haberler çıkmaya da başladı. Bizimkilerin hedefte anladığım Sallai, Singo düşük bir ihtimal Lemina birinden ayrılıp Camavinga'yı getirmek ama bana imkansız geliyor bu iş. Belki Singo satılırsa 35-40'a bir ihtimal ama Camavinga TR'ye gelmez bence.

1786922301453.webp

Haydar abi adam 4 sene ust uste sampıyon olmus sence de cok ustune gıdılmıyor mu syaslı baslı adam uzutuden bısey olsa rahat uyuyacak mısın

Başkanlık koltuğunda oturan işini her sezon her dönem düzgün yapacak. Geçmişte ne başarmış olursa olsun baskıyı, protestoyu, eleştiriyi vs kaldıramıyorsa bırakacak, torun sevecek... Bir şey olsun elbette istemeyiz, elbette üzülürüz... Ama Allah korusun protesto edildi diye bir şey olursa da sorumlusu protesto edenler olmaz, kendisi olur...

Geri
Üst Alt