Hala oyunculari tek tek hedef alan insanlar goruyorum yeminle sizinle futbol falan konusulmaz o kadar bilmediginiz ortada ki.
Takim hazirlik doneminden beri birsey oynamiyor hani maclari takip etmeyen arkadaslar icin yaziyorum bunu, diger arkadaslar ustlerine almasin sakin bu yazimi.
Takimda moral sifir, takimda heyecan yok, hoca da motivasyon yok. Taraftar inanmiyor. Yonetim zaten basinda yok, adamlar ne kontrat yeniliyor ne KAP bildirimi yapiyor. Stat zemini kimsenin umrunda degil, takimla ilgilenen bir yonetici yok. (Kavukcu varmis diyorlar o da transferlerle mi ugrasiyor oyuncularin dertleriyle mi belli degil)
"Su oyuncu golu yedirmese alirdik maci, yok sunu kaleci cikartsa gol olmazdi" hala ufacik detaylara takilip durun.
15 Agustos oluyor az sonra, hala takima oyuncu gelen yok senin yedekten sokacak bir tane hucumcu oyuncun yok. Osimhen'e 130 milyon euro veriyorlarsa satilir abi hem o parayla 3-4 oyuncu alirsin diyen arkadaslar var, yazik ya hala bunlardan birsey yapmasini bekliyorlar
Neymis alt yapidan bir tane oyuncu alsaymis ya arkadas sen Galatasaray'i daha yeni mi izlemeye basladin bu hoca ve teknik ekip 4 senedir burada, adam benim isim o degil dedi kac kere canli yayinda hala ne altyapi oyuncusundan bahsediyorsunuz yeni mi tanidiniz hocayi?
Daha Nhaga oyuna girmiyor cunku onu Galatasaray'a yakistirmiyor. Senin benim ne dusundugunu onemsiyor sanki.
Herkesi satalim da rahatlayalim sezon erkenden bitsin en iyisi.