Transfer Nöbeti #10

Aynen ben herkesi satalım dedim çünkü. Sen de haklısın. Sonuçta 4-5 oyuncuyu değiştirdiğinde herkesi satmış oluyorsun, haklısın diyorum ya 👏
Zeki kardesim, takimda 4-5 oyuncu var zaten onlari da sattin mi "herkesi satmis" oluyorsun anladin mi?

Diger oyunculari Corum'da izlesen bunlar niye burda oynuyor demezsin cunku.

Şimdi pişkin pişkin ona buna ateşlerler parayı. Yaparsanız adam değilsiniz. Bile bile lades deyip şu haftayı zehir ettiniz bize.

Hala oyunculari tek tek hedef alan insanlar goruyorum yeminle sizinle futbol falan konusulmaz o kadar bilmediginiz ortada ki.

Takim hazirlik doneminden beri birsey oynamiyor hani maclari takip etmeyen arkadaslar icin yaziyorum bunu, diger arkadaslar ustlerine almasin sakin bu yazimi.

Takimda moral sifir, takimda heyecan yok, hoca da motivasyon yok. Taraftar inanmiyor. Yonetim zaten basinda yok, adamlar ne kontrat yeniliyor ne KAP bildirimi yapiyor. Stat zemini kimsenin umrunda degil, takimla ilgilenen bir yonetici yok. (Kavukcu varmis diyorlar o da transferlerle mi ugrasiyor oyuncularin dertleriyle mi belli degil)

"Su oyuncu golu yedirmese alirdik maci, yok sunu kaleci cikartsa gol olmazdi" hala ufacik detaylara takilip durun.

15 Agustos oluyor az sonra, hala takima oyuncu gelen yok senin yedekten sokacak bir tane hucumcu oyuncun yok. Osimhen'e 130 milyon euro veriyorlarsa satilir abi hem o parayla 3-4 oyuncu alirsin diyen arkadaslar var, yazik ya hala bunlardan birsey yapmasini bekliyorlar :asd:

Neymis alt yapidan bir tane oyuncu alsaymis ya arkadas sen Galatasaray'i daha yeni mi izlemeye basladin bu hoca ve teknik ekip 4 senedir burada, adam benim isim o degil dedi kac kere canli yayinda hala ne altyapi oyuncusundan bahsediyorsunuz yeni mi tanidiniz hocayi?

Daha Nhaga oyuna girmiyor cunku onu Galatasaray'a yakistirmiyor. Senin benim ne dusundugunu onemsiyor sanki.

Herkesi satalim da rahatlayalim sezon erkenden bitsin en iyisi.

Okan batrakovu falan oynatmaz kaanin yedegi yapar bosuna almasınlar. Çocuğun aklı varsa da birilerine sorsun gençlerden nefret ettiğini öğrensin gelmesin.
Hala batrakov matrakov peşinde koşuyorlar. Sara'dan singo'dan akıllanmadılar. İlk 11'e pahalı scoutin transferi yapmayın artık. O parayı sadece yıldız oyunculara verin

Çorum u yenmek için Bruno ya ihtiyacımız olmamalı. Yani hocalık namına bişey göremiyoruz. Transfer lazım kelle almak lazım ok. Ama sen hocaysan elindekinden en iyi verimi alacaksın.

FT olsa bu maç singo ya falan gol artırır bi şekilde alırdı bu maçı

Alan orta açıyor ne bok yediğimiz belli değil
Okanin yenmesi için haaland lazim

Taraftarın, camianın tek mottosu bu olmalı. Erden Timur dönemi dışında her transfer sezonu benzer senaryolar yaşamaktan bıktık, usandık!

Yani şu maçta tek transferini oyuna almadan maçı bitirdin. Olm valla biz bunlarla 4 sene üst üste nasıl şampiyon olduk büyük iş yav

valla katılmayabilirsiniz ama ben bugünü 10 no üstünden okumam.
bugün yunus yaratıcı oynadı yeterince
bugün kanatlar işlemedi. böyle olduğunda kenarda başvuracak seçenek lazımdı ama yok.
bir de rakip bazı anlarda çok rahat geldi. orta sahada boğuculuğumuz yok. zaten orta sahalarımız hücumda yok. savunma tarafında da zorlandıklarında varlıkları anlamsızlaşıyor.
bence bugün için sıkıntılar bunlardı
buradan yunus 10 no oynar anlamı çıkmaz ama bugün için sorun o değildi.
Sane ve Barışa müsait pozisyonda top gelince heyecanlanan var mı yav. Bize golcü bir herif lazım mevkiden bağımsız. Gol atacak topçumuz yok. Bir tane talisca bir tane Orkun yok. Sara duran topun başına geliyor heyecan yaşayan var mı yav. Birkaç şeyi iyi yapan ama skor üretmeyen isimler hep. Osimhen gol atsın da izleyelim. Şu takımda talisca olsa her maç beş gol atarız yav yazık günah

Geri
Üst Alt