Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.279
- 12.448
- 1.823
KULAĞIMA HOŞUMA GİTMEYEN HABERLER GELİYOR HAYIRLISI
Hoşumuza gitmeyecek tek bir haber kaldı o da osimhenin satışı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KULAĞIMA HOŞUMA GİTMEYEN HABERLER GELİYOR HAYIRLISI
duruma bakılırsa frene basmışız gibi!!Transferde gaza basmışız
allah allah çok ilginçKULAĞIMA HOŞUMA GİTMEYEN HABERLER GELİYOR HAYIRLISI
duruma bakılırsa frene basmışız gibi!!
vallaha 1 ay önce yazmıştım. 2 eylül gecesi son dakika osimhen xxxx takımında diye haber çıkarsa şaşırmam diye. hatta bu sörloth haberi bu yüzden çıkıyor olabilir. başka bir takımla osimhen pazarlığı yaparken diğer taraftan da sörloth pazarlığı olabilir.Hoşumuza gitmeyecek tek bir haber kaldı o da osimhenin satışı.
Bana öyle gelmiyor. Noa lang tarzı rahat bir adam. Biraz daha fazla egosu var tabi ama olsun o kadar. Barça görmüş adamOsimhen bunu döver antrenmanda gerek yok bu herife
vallaha 1 ay önce yazmıştım. 2 eylül gecesi son dakika osimhen xxxx takımında diye haber çıkarsa şaşırmam diye. hatta bu sörloth haberi bu yüzden çıkıyor olabilir. başka bir takımla osimhen pazarlığı yaparken diğer taraftan da sörloth pazarlığı olabilir.
Bu mu? Jr. Şampuanoğlu bu. Abi abi diye peşinde dolaşıyorbasında en güvenilir çocuk bu sanki
Sorun yok Arda hocam halleder.Okan gittiğinde yine bir enkaz kalacak geriye. FT gittiğinde geriye Barış, Boey, Kerem gibi yeni Gs'nin temel parçalarını miras bırakmıştı. Okan'dan geriye her biri 7-8m euro maaşlı yaşlı bitik bir oyuncu grubu kalacak.
Biz hem rekabetçi hem de yetiştirici bir kulüp olmak zorundayız. Her sezon eksik pozisyonlara 30-40m euro sıkarak sürdürülebilir bir yapı inşa edemeyiz. Tabi bu söylediklerim hiçbir yöneticinin umurunda olmayacak, herkes günü kurtarma peşinde.
abi en iyisi ben sana cvmi atayım transfer mransfer bu işleri bırakalım al beni yazılımcı olarak şirketine boşver salla futbol falan 22 kişi topun peşinden koşturuyor fani şeyler bunlarOF DARALIYORUM
Arkasına dersen Haaland, yanına dersen Kane, yerine dersen Mbappe.Sizce hangisini alalım Osi arkası?
-Haaland
-Mbappe
-Kane
Horzat Dardingo