Transfer Nöbeti #10

Juventus Lucumi'yi 20 milyon euroya alıyor bu arada. Como da geçen sene Chelsea'de 42 maça çıkan ve piyasa değeri 40 milyon euro olan Chalobah'ı 30 milyon euroya bitirdi.

Yahu 30 yaşında Davinson'a 25-30 teklif geliyor ama satmıyoruz ya. Aklım almıyor ya, bence sözleşme uzatalım abi adamla. Bir 5 yıl daha oynasın, yeri dolmaz çünkü
Davinsona 30 geldigi falan yok bizim yalancı yonetimin ve yalaka muhabirlerin uydurması. 15+bonus onermisler.

revizyon sart dedik adamlar onune gelenle sozlesme yeniledi.. ne gerek vardi abi yabanci kurali 10 + 4 olmusken.. insanda hicmi beyin olmaz...

Bizim takımın bu sene iflas edeceği geçen sene sonunda belliydi o kadrodan İcardi-Lang kaybedip lesley ucucu alarak lige giriyosan şampiyonluğun şsinin lafını bile edemezsin. İnsallah Bjk eksik mevkilerini kapatır da şikecilerden alır şampiyonluğu tek ümidim o bu seneye dair

Osimhen gidici gibi. Yani Arsenal istediğimiz paralara çıkarsa gider. Verdiği cevaptan onu anladım. Hakkımız da helal olsun.

okan hocama city yakışır guardioladan sonra, hiç genç oyuncu almaz minimum 100 milyona transfer yaptırır gelen gencide yetiştirici kulüp değiliz diye oynatmaz mükemmel:d Sonra altyapıdan adamlar kaçıncada hain main diye ağlıyor herkes.

Kim alınıyorsa alınsın, bu kadro hertürlü ilk yarıdan 4ler Çorum'u hem yeni hem çok zayıf bir takım, sorun top oynatacak hocanın olmaması
Sadece sorun hoca dersen yanlis yorumlamis olursun. Benim yazimi dikkatli okudun mi bilmiyorum ama takim Temmuz ayindan beri hazirlik maclarinda isik vermiyor, ne hazirlik maclarinda, ne de genel olarak atmosfer camiada cok kotu. Baskan ve yanindakiler umursamiyor, ya da bu kadar takmiyor kafaya diyelim. Herkeste bir farkli bir rahatlik var.

Zaten 4 senedir Okanball diye hitap ettigimiz tek bir oyun anlayisimiz var, bunun degismeyecegini ben gecen sene kabul ettim cunku baska birsey oynamasini bilmiyoruz. O yuzden yetenekli oyuncular ariyor bu takim cunku sahaya ciktiginda Mertens gibi, Icardi gibi (ilk 2 sezonun Icardisi diyelim) oyuncular ariyor bu takim anca oyle maci cozebiliyoruz.

Hocadan taktik dokunusu falan beklersek daha cok bekleriz. Mecbur transfer yapilmali o yuzden.

Bu kısır kadroyla çorum a da yenilirsin dışında katılıyorum.

O kadar da değil abi
Bu iş psikoloji işidir. 3-4 tane nokta atış adam alsan futbolcu da hoca da taraftar da gaza gelir diğer topçuların performanslarını da yukarı çekersin çoruma 5 atardı takım. Tüm enerjiyi ypk edrrsen ptt lig takımını bile yenemezsin

Geri
Üst Alt