Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 6.010
- 1.972
- 2.248
Rezil, admaların içimden falan geçmeye çalışıyordusane nasıldı izlemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezil, admaların içimden falan geçmeye çalışıyordusane nasıldı izlemedim
Davinsona 30 geldigi falan yok bizim yalancı yonetimin ve yalaka muhabirlerin uydurması. 15+bonus onermisler.Juventus Lucumi'yi 20 milyon euroya alıyor bu arada. Como da geçen sene Chelsea'de 42 maça çıkan ve piyasa değeri 40 milyon euro olan Chalobah'ı 30 milyon euroya bitirdi.
Yahu 30 yaşında Davinson'a 25-30 teklif geliyor ama satmıyoruz ya. Aklım almıyor ya, bence sözleşme uzatalım abi adamla. Bir 5 yıl daha oynasın, yeri dolmaz çünkü
Çorum bu arada bu sene bu şekilde devam ederse ilk 8’de bitirir son zamanlardski en iyi anadolu takımıBu kısır kadroyla çorum a da yenilirsin dışında katılıyorum.
O kadar da değil abi
Lesley'yi opsiyon yuzunden oynatmaya korkuyor. Iste boyle transfer yapan bir takimdan bahsediyoruz.Kaan ilkay yerine lesley singo girse o ortalardan en az birinde golü bulurduk bu arada
okan da dursun da fbnin depresyonunun ekmeğini yedi ikisinin harcadığı parayla 3 tane cl takımı kurulurdu
Kesme orta açar belki diye almıştırSane Kayhan değişikliği muhteşem. Abi buna kenarda hoca mal mısın napıyosun diyen falan yok mu yav
Çorum bu arada bu sene bu şekilde devam ederse ilk 8’de bitirir son zamanlardski en iyi anadolu takımı
Hocaları iyi bu arada. Ama ligde kalmaya oynarlar muhtemelen gibi geliyorÇorum bu arada bu sene bu şekilde devam ederse ilk 8’de bitirir son zamanlardski en iyi anadolu takımı
13.lük yükleniyor tekrar o zamanOsimhen gidici gibi. Yani Arsenal istediğimiz paralara çıkarsa gider. Verdiği cevaptan onu anladım. Hakkımız da helal olsun.
Sadece sorun hoca dersen yanlis yorumlamis olursun. Benim yazimi dikkatli okudun mi bilmiyorum ama takim Temmuz ayindan beri hazirlik maclarinda isik vermiyor, ne hazirlik maclarinda, ne de genel olarak atmosfer camiada cok kotu. Baskan ve yanindakiler umursamiyor, ya da bu kadar takmiyor kafaya diyelim. Herkeste bir farkli bir rahatlik var.Kim alınıyorsa alınsın, bu kadro hertürlü ilk yarıdan 4ler Çorum'u hem yeni hem çok zayıf bir takım, sorun top oynatacak hocanın olmaması
Adam bile transfer getirin lan diyor.
Singo yu al sf at abi o zaman. Kayhan falan görmek istemiyoruz abi yeter lan artıkKesme orta açar belki diye almıştır
Belki de mesaj veriyordur
Veya 3'ü de yemeyelim şimdi diye
Sane kalsa 3'ü yedirebilirdi zira topu kaptırıp
Bu iş psikoloji işidir. 3-4 tane nokta atış adam alsan futbolcu da hoca da taraftar da gaza gelir diğer topçuların performanslarını da yukarı çekersin çoruma 5 atardı takım. Tüm enerjiyi ypk edrrsen ptt lig takımını bile yenemezsinBu kısır kadroyla çorum a da yenilirsin dışında katılıyorum.
O kadar da değil abi