Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.126
- 4.168
- 1.338
utd den tek alinacak oyuncular rashford ve diallo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye paso ruslara gidiyoruz kavukçu murat durmaz mı
İhtimal olsa Batrakov gelmezdi ya 25-30 milyonluk transfer neticedeHiç ihtimal vermiyorum ama bunlar acaba Bruno'yu ayartmış olabilirler mi?
Yani Temmuz sonu Ağustos başı Bruno'nun takımda kaldığına dair açıklama yapılacaktı İngilizler öyle haberler yapmıştı.
O açıklama hala gelmedi.
O deplasmana gideceğini hepimiz biliyoruz değil mi?SON DAKİKA! Batrakov, Lokomotiv Moskova’nın yarın oynayacağı Rostov deplasmanına gitmeyecek.
karizmatik adam
Öyle tabii. Bizimkisi temenni gibi bir şey... İnsan bu kadar mallığa rağmen yine de inanmak istiyorİhtimal olsa Batrakov gelmezdi ya 25-30 milyonluk transfer neticede
Batrakov olur mu ki ..Can Uzun ne doğru dürüst Playmaker, ne de Santrafor.
Belirsiz mevkisiz Second Striker (SS / CF)
Bize daha safkan #10 No gerekiyor.
Sırf Türk pasaportu var diye peşindeyiz...
Rus hanımefedileri tribinlerimizde görmek istemezmisin bırak yalaniniye paso ruslara gidiyoruz kavukçu murat durmaz mı
Mainoo netutd den tek alinacak oyuncular rashford ve diallo
Salihim, Evrenim bu bilgileri taslaklarına bakıp da mı paylaşıyor acaba
Sirf su yuzden af cikmali lazim kendisine her ne kadar bagira bagira "ceza verin" modunda olmus olsadaİçim rahatladı
Batrakov olur mu ki ..Can Uzun ne doğru dürüst Playmaker, ne de Santrafor.
Belirsiz mevkisiz Second Striker (SS / CF)
Bize daha safkan #10 No gerekiyor.
Sırf Türk pasaportu var diye peşindeyiz...
Bence bizimkiler Kenan Yıldız'ın peşinde.
BAY + Singo + Sanchez + 20m = Yıldız takasına evet der misiniz dostlar?
Muradım ikinci sezonunda kalpten nereye gidiyor konu acabaBen Dudaktan Kalbe Dizisi'ni izleyip geldim.Gelişmeler var mıdır diye diğer sayfalara 1 bakayım yav![]()