Transfer Nöbeti #10

Bu Can da surekli bu tarz haberlerden sonra "X kulubun yoneticisi ile konustum" diye haber gecmesi komik yoksa iyi cocuk.

Can Bedel: "Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm. Bruno için bir teklif gelmediğini ve Manchester United'ın da Bruno'yu hiçbir fiyata bırakmayacağını belirtti."
Asıl habercilik can'ın yaptığı ama menajerler ne derse onu yazan kolpa muhabirlerden bin kat daha iyi

Bu Can da surekli bu tarz haberlerden sonra "X kulubun yoneticisi ile konustum" diye haber gecmesi komik yoksa iyi cocuk.

Can Bedel: "Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm. Bruno için bir teklif gelmediğini ve Manchester United'ın da Bruno'yu hiçbir fiyata bırakmayacağını belirtti."
Radyocu vardı bir tane. Sürekli başkanlarla, menajerlerle konuştum diye haber yapıyordu. Kimdi o :asd:

Adminim bi de şöyle düşün en azından kaynağım bu diyor ve güvenilir bir yeri gösteriyor.

Gtten sallamasyon değil en azından
Isim vermiyor ki en azindan ses kaydini falan paylasir insan. Sanirsin kuluplerde calisan CEO'larin numarasi telefon rehberinde duruyor.

Eğer Brunoyu kafaladılarsa bu iş olur ama dursun papi pamuk eline cebine atmalı 50 ye bence havada verirler

Bruno Fernandes'i istemeyip Batrakov'a sevinenleri tek kelimeyle romantik olarak niteleyebiliriz. Muhtemelen şu an hayaller kuruyorlar Batrakov uzaktan füze atıp, tüm rakip savunmayı ipe dizip goller atacak. Herkesin ağzını açık bırakacak ara paslar atıp çift haneli asist sayılarına ulaşacak. Ama gelip 11 başlayıp sıradan bir süper lig topçusunun koyduğu omuzla yere yapışıp sahanın dışına uçtuğunda ilk küfredip bu ne biçim adam, böyle topçumu olur diyende yine onlar olacak.

Kanıt isteyenler jelert transferi gerçekleşirkenki sohbetlere bakabilir.

Bu arada Batrakov muhtemelen seneye eski takımına cüzi bir bedelle kiralık olarak geri gider. Bizde de ilk 11'e falan giremez.
4 sene yillik 22 arti imza parasi imaj vs 4 sene de 32 yasinda brunoya 100m. Ilk sene otturur sonra baslar ee yasi da,33 oldu nameleri. Ustune 60milyon bonservis. Sonra Besiktas gibi feda ve vedan baslar yillarca. Bundan sonra 4 sene CL e kstilip ceyrek finale kalirsan cikarirsin brunonun maliyeti. Adam 32 yasinda. Bu aradacanli gorduk Bruno'yu Old traffordta canavar gibi koyduk geldik. Biraz matematik , toplama cikarma bilen Bruno'nun hem yas hem maliyetle intihar oldugunu gorur.

Bruno Fernandes'i istemeyip Batrakov'a sevinenleri tek kelimeyle romantik olarak niteleyebiliriz. Muhtemelen şu an hayaller kuruyorlar Batrakov uzaktan füze atıp, tüm rakip savunmayı ipe dizip goller atacak. Herkesin ağzını açık bırakacak ara paslar atıp çift haneli asist sayılarına ulaşacak. Ama gelip 11 başlayıp sıradan bir süper lig topçusunun koyduğu omuzla yere yapışıp sahanın dışına uçtuğunda ilk küfredip bu ne biçim adam, böyle topçumu olur diyende yine onlar olacak.

Kanıt isteyenler jelert transferi gerçekleşirkenki sohbetlere bakabilir.

Bu arada Batrakov muhtemelen seneye eski takımına cüzi bir bedelle kiralık olarak geri gider. Bizde de ilk 11'e falan giremez.
Batrakov için öyle pek sevinen yok ki heis. Bazı mesajlar sırf gır gır olsun diye, bazıları da sırf transfer yapabildik sevinci ile... Yoksa daha çok kapalı kutu olarak görülüyor, olumsuz mesajlar hiç de az değil. Transfer dönemi başında -hala da öyle- forumun tamamı 10 numara mevkilisine gelecek isim genç olmamalı görüşündeydi zaten.

Bruno istememek değil atılan mesajlarda denilen, keşke olabilse harika transfer olurdu, muhtemelen de şampiyon yapardı... Sevinmeyecek GS'li yoktur. Fakat İngiltere kaynaklı çıkan haberlerin de oluru yok. 50 milyon bonservis, 20 milyon maaşlar. Buna rağmen reddedileceği konuşuluyor teklifin. Arap kulüpleri bile bu maliyete girerken düşünür.

Geri
Üst Alt