Transfer Nöbeti #10

Kıvırmıyorum hala yarın geleceği bilgisinde teyitliyim diyorum neyini anlamıyorsun da sidik mi yarıştırıyoruz dostum anlamadım sürekli bir muhalefet olma çabası.

Salı planlansa uçak arızalansa oo gelmedi mi diyeceksin. Adam geliyor işte bizim oyuncumuz bundan sonra neyi değiştiriyor?
Senin işinde zor Sevgili Murat:)
Başka oyuncular da varmı bitmeye yakın/bitmiş?

Batakov vs yunus

Çok para verdik yav

967.webp

Dediğim gibi Bruno'yu çok ihtimal görmüyorum. Sol kanat için de Leao olacaktır hala.

Foruma geldiğimden beri ısrarla Batrakov, Can, Leao 3 lüsünü söylüyorum arkadaşlar. Bunların dışındaki isimler şu an için uzak. Can'ın bittiği senaryoda + 2 hamle daha yapılacak. Can'da bir türlü Fankfurtla el sıkışılamazsa +1 daha gelir.

Bunların dışında giden gelene göre değişebilir ama şu an ana plan toplamda 6 transfer. Kanat için başka isim konuşmaya gerek yok.
Yedek forvete kim gelebilir reis? Arjantinli ve 33 yaşında olan 1 forvet gerekli bizim Takım'a bence..

Rusların seneye yabancı sınırı değişecekmiş, yerli futbolcuları değerli diye yazılmıştı. En kötü senaryoda bu çocuk oranın Arda Güler'i gibi gözüküyor ise teklif gelme konusunda sorun yaşanmaz maaş kallavi olmaz ise.

torreira iyi yedek olurdu.. maaşı fazla olmasına rağmen.. ama gps ikardiyi takip et diyor

Torreira sevgilisinden ayrılmayı beceremeyen erkek modeli sanırım.

Geçen seneden beri düşüklüğünü buna veriyorum artık.

Gerçekten hem kalmak için hem 5. Şampiyonluk için vs kendini çok motive etmeye çalışıyor ama burada hem yapabileceği başka bir şey kalmadı sanırım hem çok yıprandı duygusal olarak.

Tüm duygusal iniş çıkışlarını da buna bağlıyorum. Burada kalmak için kendini zorluyor bence

Torreira sevgilisinden ayrılmayı beceremeyen erkek modeli sanırım.

Geçen seneden beri düşüklüğünü buna veriyorum artık.

Gerçekten hem kalmak için hem 5. Şampiyonluk için vs kendini çok motive etmeye çalışıyor ama burada hem yapabileceği başka bir şey kalmadı sanırım hem çok yıprandı duygusal olarak.
hocam malesef baskın degil karakter olarak

devrim bundan ayrılınca atlatamadı

Gene cikti karsima. Su sutlar nerede... Ne gaza gelmistim sirf o yuzden (fener dep golunde cildirmistim hatta) .

Hic bir gelen oyuncu biraz uzunca izlemeden icime sinmeyecek.

Batrakov mu Can Uzun mu ? Aslında ikiside değil bence ama 2’si arasında hangisi ?

Gene cikti karsima. Su sutlar nerede... Ne gaza gelmistim sirf o yuzden (fener dep golunde cildirmistim hatta) .

Hic bir gelen oyuncu biraz uzunca izlemeden icime sinmeyecek.

torreira yüzünden bitti malesef bu adam heryere yetişmekten şut atmayı unuttu

sara-torr'dan aynı anda çıkmakla bruno-leao almak aynı etkiye sahip bir durum olur.Bu ikili yerine kimi getirsen , free 2 adam bile getirsen takım baya iyi hale gelir 1>0 bu ikili şuanki durumda gsnin önündeki en büyük engellerden

Geri
Üst Alt