Transfer Nöbeti #10

Doymuş adamları gönderdin artık maksimum 3 sene yeterli.Adam gönderip yerini doldurmayı öğrenemiyoruz bir türlü ya
Doymus adamlar kimler ? Sanchez ve Torreira mi ?
Singo, Sallai, Apo, Jakobs, Eren, Sara, Yunus, Baris sizce takima Sanchez ve Torreira'dan doha çok katki mi yapıyorlar ?
Nhaga, Lesley, Jelert, Cuesta, Frankowski, Kohn, Ilkay, Ahmet Kutucu gibi transferlerle mi Sanchez ve Torreira'nin yerine dolduracaklar ?
Sanchez ve Torreira doymus adamlar degiller, takimin değişmez adamları.

Batrakov anladığım kadarıyla temaslı oyun oynayamıyor, defansif yönü ne açıdan iyi anlamadım
admirim top kendisindeyken temastan kaçıyor direkt, neredeyse hiç omuz omuza mücadeleye girmiyor

top rakipteyken de girmiyor gerçi ama Mertens misali pressçi inatçı bir tarafı var, yani defansif anlamda ön alan baskısında işe yarar.

admirim top kendisindeyken temastan kaçıyor direkt, neredeyse hiç omuz omuza mücadeleye girmiyor

top rakipteyken de girmiyor gerçi ama Mertens misali pressçi inatçı bir tarafı var, yani defansif anlamda ön alan baskısında işe yarar.
Mertens temaslı oyundan kaçmıyordu o yaşına rağmen.

Bizim ligde temaslı oyun oynayamayan adamın pozisyon bilgisinin çok yüksek olması lazım.

rusya dışına çıkmamış oyuncuyu adaptasyon sorunu olabileceğini düşünüp lig başlamadan getirmen gerekirdi. ilk maçtan kumaşını belli eder de beklenen etkiyi göstermesi en az 1 ayı bulur gibi.

Hacioglu sayesinde ekibimizde genc topcular goruyoruz.

İlgi zaman kaybı ya olabilecek ihtimali yok bruno çekemiyor dursun kvaramı çekecek. Boşuna uğraşırlar
Onu bilemem ben duyduğumu söyledim o gün.
Yazmayayim diyecektim ama tutamadim. Yani Ukraynali profesyonel futbolcu bir diger Rus profesyonel futbolcuyu alacagiz diye buraya gelmemismis.
Bu arada benim yurt disinda yasayan Rus ve Ukrayna halki arasinda bir sorun yok. Olay hukumetler arasinda. Bu insanlar asirlardir beraberce yasamis insanlar.
Yazma o zaman? Kaç tane rus ya da ukraynalı tanıyosun da olay hükümetler arası diyorsun:d ukraynalılar ruslardan hiç haz etmiyor. İkisi de aşırı milliyetçi diyorum ayrıca nesini anlamıyorsun?

Olum nasıl ya
Fofana (21) -> Roma (35 milyon)
Diego Moreira (22) -> Milan (40-45 milyon)
Leao (26) -> Galatasaray (40-50 milyon)

Bize oyunu yönetecek birisi lazımdı, yapabilecek mi göreceğiz.

Hiç fikrim yok oyuncu hakkında zaten.
Lokomotifte tamamen takımın babası gibi son 2 maçı 90 dk izledimde hani çıkartsan oynayacak öne çıkacak bir tane bile oyuncu görünmüyor, lakin o olgunluğu bizde gösterebilir mi bunu kimse bilemez, sonuçta hiçbir futbolcunun tanınmadığı bi takımdan Osimhen Sane olan bir takıma geliyor, uyum sağlarsa 10 sene kimse yüksek bedelle bile satılmasını istemez, tabi burda teknik direktör dokunuşu çok önemli, oynadığımız random sistemi kimse beğenmiyor umarım bir sistem oluşturur oyunumuza, hoca oluşturamıyor çünkü

Mertens temaslı oyundan kaçmıyordu o yaşına rağmen.

Bizim ligde temaslı oyun oynayamayan adamın pozisyon bilgisinin çok yüksek olması lazım.
işte bundan sonrası artık senin dediğin gibi, burada bi 5-6 maç görmemiz lazım

çocuğun gerçekten iyi yaptığı şeyleri herkes söylüyor ama lokomotif ile burası bir değil, esprisini yapıyoruz da yani cidden önüne top atacağı adam Osimhen. İnsanlar kolay sanıyor Osimhen gibi aşırı dominant bir karakerle oynamayı.

hayatında anca TV'de görebileceği bazı yıldız oyuncuların tam ortasına oynayacak çocuk. bakalım.

Jhon Duran her gol attıkça tüh ya almadık diyen renktaşlar, bu adam asla gol atamaz demiyor ki takımda istemeyenler.

Adam gelir gelmez, "hocaaa gel lan buraya ben senin as" falan mı diyecek. Adam sorunlu, alıp uzun vade yolculuğa çıkılmaz. Benfica'da işler iyi gidiyor şu an, gitmediği an bu adam sorun potansiyeli. Geçen hafta bile Bah ile tartışmışlar sahada. 2 gol attı diye ah vah edilir mi bu adam ahraz değil atacak tabii. Fenere geldiğinde de ilk maçlarda gol attı hatta derbileri kurtardı Fener yolladı demek ki 1-2 maç gol atmak yetmiyor.

Batrakov iyi bir pasor gibi, Sara'ya benzettim sadece daha dinamik ve hizli. Umarim daha iyi bitirici olur bize gol atabilen adam lazim.

Geri
Üst Alt