Transfer Nöbeti #10

Gattuso geçen Icardi’yi istemediğini açıkladı, daha hareketli birini istiyordu.

Onun dışında Oly ve Meksika liginden teklif almış.

3 ay yattı yine official olarak.

Yani birkac ornek ile genelleme mi yapiyoruz? Savas olan yerlerde sinirin karsisinda akrabasi olan insanlar var. Bu is oyle karikaturize edilecek bir olay degil. Illa ki milliyetci insanlar vardir ama Rus ve Ukrayna halki dusmandir demek gotten element uydurmaktan baska birsey degildir.

Benim zaten vurgulama yaptigim o da degildi. Anlayan anlamistir.
Simdi durum su. Halklar arasinda genel olarak sorun yoktur. Bizim de Yunanlarla sorun yok mesela.

Ama hali hazirda savas halinde olduklari icin belki rahat hissetmezler, hoslarina gitmez. Mesela Batrakov ve Pono ayni anda takimda olsa, ne bileyim saka yollu biri savas hakkinda takilsa moraller bozulur, belki tartisma cikar falan. Yani ikisinin ayni anda transferi belki riskli olabilir. Illa milliyetci de olmalarina gerek yok. Iclerinden ulkelerinin icinde olduklari halden dolayi uzgun ve kizgin olabilirler.

Bu arada psgde dün rus ve ukraynalı 2 topçu 11 çıktı enteresan bir husus
Biri kaleci diğeri stoper bir de

Savaş öncesi birbirleriyle akraba falanlardı, ben de büyük bir düşmanlık olduğunu sanmıyorum.

Dzeko ile Tadic de mesela geçmişe baktığında düşman olmalılar ama kankalardı.

Davinson Sanchez, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor! (Yakup Çınar)

ya abi bu saatten sonra olmaz bence

insanız en nihayetinde; atıyorum 1 ay sonra bi uyanmışız rusya ukraynayı hayvan gibi bombalamış

kriz çıkmayacağı ne malum takım içi, bi de hani genç topçular bunlar, öyle bi olgunlukta da değiller

yani bile bile lades demeye gerek yok

singo-sallai'den en az biri ile vedalaşılmadığı her durumda kadro çıkmaza giriyor.

10 yetişkin yabancı sınırı gibi ağır bir kuralın olduğu durumda, esas mevkii 4'lünün sağ beki olmayan iki adama, iki sağ bek kontenjanı harcıyoruz. elde var yine 0 sağ bek. bu kısım acilen çözülmeli.

Hem tor hem leminadan çıkıp 2 orta saha alırlar mı acaba bizimkilerin sağı solu belli olmaz

valla Okan hocanın borderline TD'liğinden dolayı her şey mümkün,

oyuncudan artık hayır gelmeyeceğini tam anlamıyla görene kadar takımın vazgeçilmezi gibi ilk 11 oynatıp sonra çaaat diye kesip takımdan gönderiyor. bunu birçok kez yaptı. bu nedenle ağustos bitene kadar kadroda ciddi 2-3 isim gitse hiç şaşırmam.

Geri
Üst Alt