Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.853
- 61.364
- 3.473
almanya içi neden transfer yapıyor anlamadım sağlıktan dolayıonun bi muhabbeti vardı eşiyle alakalı sanırım sağlıkla ilgili, ondan kaynaklı gitti sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
almanya içi neden transfer yapıyor anlamadım sağlıktan dolayıonun bi muhabbeti vardı eşiyle alakalı sanırım sağlıkla ilgili, ondan kaynaklı gitti sanırım
almanya'da o yüzden kaldı demek istedim, sanırım başka liglerden de ilgilenen takımlar olmuştu yazınalmanya içi neden transfer yapıyor anlamadım sağlıktan dolayı
he alalım da idmanda batrakovla birbirlerini sakatlasınlarPonomarenko, hâlâ Galatasaray'ın gündeminde. (Yakup Çınar)
Simdi durum su. Halklar arasinda genel olarak sorun yoktur. Bizim de Yunanlarla sorun yok mesela.Yani birkac ornek ile genelleme mi yapiyoruz? Savas olan yerlerde sinirin karsisinda akrabasi olan insanlar var. Bu is oyle karikaturize edilecek bir olay degil. Illa ki milliyetci insanlar vardir ama Rus ve Ukrayna halki dusmandir demek gotten element uydurmaktan baska birsey degildir.
Benim zaten vurgulama yaptigim o da degildi. Anlayan anlamistir.
Batrakov vs ponoGenelleme yapmayin. Munferit durumlar yasanabilir. Geneli kankadir falan ama Batrakov milliyetcidir belki![]()
Biri kaleci diğeri stoper bir deBu arada psgde dün rus ve ukraynalı 2 topçu 11 çıktı enteresan bir husus