- 20 Eylül 2009
- 19.280
- 17.806
- 2.773
4 senedir sadece Liverpool maçında gördüm, onda da Barış ve osimhen vardiO zaman Okan ne gerek abi onu diyorum ben de. Bi dokunuş bişey ya bi td lik görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 senedir sadece Liverpool maçında gördüm, onda da Barış ve osimhen vardiO zaman Okan ne gerek abi onu diyorum ben de. Bi dokunuş bişey ya bi td lik görelim
Genç rotasyonu yap abi yapma diyen mi var. Ben 10 posyonu için konuşuyorumAğır taş falan yok genç rotasyonu da lazım. Her sene transfer gerekiyor ondan sonra. Hacca uğurluyoruz gelen topçuları
Dostum abartmasak mıBugün sadece 2 puanda kaybetmedik umarım farkındalık vardır 3 yarışlı takım olacağı için sezon başı 6 puan bıraktık.
Yani kapatmamız gereken 6 puan olacak.
Sebebi okanin evlatciligi!
Şampiyonluk kaybedene kadar OB yi göndermeyi unutun2 puan kaybina senin degisme olasiligin da yuksek aklinda bulunsun okan bey
10 numaraEn az 6 kaliteli,elit adama ihtiyaç var öyle 3_4 filan kurtarmaz
Onun da tekrarında çok da köşeye gitmemiş ama tabi iyi yer tuttu.Eren’in şutu dışında zorlayacak bir top gelmedi
Erzurum maglubiyet, göztepe beraberligine okana gule gule derizŞampiyonluk kaybedene kadar OB yi göndermeyi unutun
Bir sualim olacak
Yedekte hiç hücumcu yokken neden Ada kadroda değildi? öğlen altyapı maçında oynadı
Böyle bir saçmalık olur mu ya hu? Al işte ihtiyaç oldu
Kasımı görürse sürpriz olurErzurum maglubiyet, göztepe beraberligine okana gule gule deriz
Kayhan var abi sizde ne transfer obezisiniz yav az tamahkar olunOrta saha yangınıda başlamalı Lemina nasıl aldırıldıysa +1 adam daha aldırılmalı.