Transfer Nöbeti #10

Aşırı sakatlanıyor diye yer edinmişti hafızama, dedim 3 sayfa sakatlık geçmişi vardır, atayım da milletin tansiyonu ile oynayayım diye ama durum şu şekilde;

3 büyük sakatlık süreci geçirmiş, Chelsea dönemi korkunç. O yüzden böyle yer edindi aklımızda galiba;
Ekli dosyayı görüntüle 331873

Son 4 sezon süreleri;
25/26: 1528 Dakika (35 Maç) - 11G - 3A
24/25: 2328 Dakika (48 Maç) - 15G - 5A
23/24: 516 Dakika (14 Maç) - 3G - 0A
22/23: 2733 Dakika (36 Maç) - 23G - 9A

evet kotu durmuyor. gecen sene milan’i baya izledim ama aklimda hep nkunku soyle 3/4 mac ust uste 11 cikamadi gibi kaldi. mesela bir ara leao nkunku cift forvet tutturmustu ama istikrarli surmedi hic.

asil beni dusunduren milan cok temposuz ve pressiz takim. modric falan orada 90 dk oynayabiliyor. biz cok efora dayali bir takimiz. leao ve nkunku’yu gercekten cok severim ama iki depara baldir atip cikma huylari oldugu icin beni cok korkutuyorlar bizim icin.

hepinizin kafası güzel valla bak

ulan daha dün hepiniz Sacha Tavolieri ye kolpacı demiyor muydunuz osimheni gs bırakacak dedi diye 60-65e falan

şimdi adam nkunku demiş hepiniz birden yorum yapmışsınız : )

ulan dursun ne hale getirdin taraftarı

Nkunku acaba bana kimi hatirlatiyorsun?

1787058951790.webp

Osimhen e birşey olsa barış ı çekeriz nkunku yu alır onu koyarız hep bir yama düşüncesi valla almasınlar kimseyi gitsinler kurtulalım bu zihniyetten 4 yıl ın şampiyon olunma sebeplerinin mimarı oyuncular bölgelerinin iyisi olduğu içindi.

Osimhen e birşey olsa barış ı çekeriz nkunku yu alır onu koyarız hep bir yama düşüncesi valla almasınlar kimseyi gitsinler kurtulalım bu zihniyetten 4 yıl ın şampiyon olunma sebeplerinin mimarı oyuncular bölgelerinin iyisi olduğu içindi.
2 sene Icardi, 2 sene de Osimhen şampiyon yaptı aslında. İşin özü bence bu.
Nitekim ilk 2 sene Icardi oynamayınca patlıyoduk, 2 sene de Osimhen'in oynamadığı maçlarda perişan olduk. Bu iki adam olmasa, şampiyonluk falan hayaldi.

Ya şu Ali Naci lavuğunun yazılarını paylaşmayalım burada.

Adamı her yerden engelledim forumda durmadan karşıma çıkıyor.

Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.

Kimseyi begenmiyorsunuz ama adi gecen oyunculari bu yönetimin almasi mümkün degil

Bir kere inat ettiler,bu sezonu zehir etmek icin her yolu deneyecekler

Dursun o kadar boktan bir yönetici ki onun yüzünden sürekli #istemiyoruz tagı açıp oyuncularla aramızı açıyoruz. Ilk ay Lang indirseler kimse bisey demezdi. Rezalet senin göbek adın olmuş hain özbek

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sık sakatlandığına eminmisiniz geçen sezondan beri sadece 16 gün sakatlanmış transmartktde

Senelerdir bir elin parmaklarından fazla 90dk maçı yok... 10 maçta falan 60+dk anca oynuyor 2 yıldır... Gerisi 10dk-20dk maks... Ondan öncesi de sakat...

Ayrıca son kontenjanı buna mı kullanacağız... Nasıl iş bunlar ya...

Geri
Üst Alt