Transfer Nöbeti #10

Bu sürec tamamen güc zehirlenmesi

Hatta bir sonraki adim büyük ihtimal hoca degisikligi

Okan hoca’ya sen olmadan da yapariz mesaji vermek istiyorlar

Baskan dedigin kulubunu savunur,kimse dokunmasin diye kendini siper eder ama bizim baskan hocasi ile yarismaya kalkiyor

Inanilir gibi degil
Bütün bunlara rağmen dursun hocayı 3-4 ay sonra kovduğunda bugünleri unutup bok gibi hocaydı 4 yıldır söylüyoruz falan deyip ben demiştimcilik oynayacak bazıları

Hocanın eleştirilmesi gereken 1000 tane şeyi vardır ama bu yaz dursun resmen ihanet içinde isteyerek ya da istemeyerek 1. sorumlu o

galatasaray adım adım ekim kasım gibi hoca değişikliğine mayıs ayı gibi de tribünlere küfürler eşliğinde olağanüstü kongreye gidiyor

son 10 sayfada konuşulan oyuncular filan korkunç

ya paralar saçılmış para yok ya da ihanet var

üçüncü bir ihtimal yok
Özlemiştik bu GS yi @Nedim V. Duran

Yok mu adada sağda solda bir etkinlik başkan konuşsun.

Şu an yine Saddam gibi tünellere girdi saklanıyor.

1- Bir anda gelen Galatasaray hafta içi Sörloth'u açıklayacakmış haberi.
2- Sörloth'un bonservis ve maaş koşulları.
3- Sörloth düşünülüyor ama çok pahalı haberleri.

Memento gibi sondan başa transfer süreci yaşıyoruz sürekli. Son göreceğimizi en başta görsek konu açılmadan kapanacak zaten.

Batrakov, Galatasaray'ın ilgisinden sonra hiç tereddüt etmeden bu transferi çok istedi. Batrakov istemeseydi Galatasaray'a transferi gerçekleşmezdi. Oyuncunun çok istemesi kararda etkili oldu. (Andrey Pankov)

Taraftarla yonetimin arasinin duzelmesi cok zor. Gecen senenin kopyasi yasanip tepki verenlerin yuzde 30u canim baskanim da basskanim moduna doner, kalani bence hala tepkili kalacak.

Kac milyon insanla dalga geciyorlar resmen artik. Bundan otesi aptal yerine koymak

batrakov siyah ekran falan paylaşsana hiç mi iş bilmiyon

Koskoca Galatasaray ligin 2. Maçına da yedek kanat ve santrafor olmadan çıkacak

Allah belanızı versin

Geri
Üst Alt