Transfer Nöbeti #10

Bu arada İcardi Fiorentina haberleri vardı.Kean giderse alabilirler diye.Torreira Fiorentina'ya gidiyorsa Gardi bu 2li'yi Fiorentina'da izleyebilir gibi..

Demirovicin menajeri kim ona bakmak lazim

Fabrizio Romano: "Yemin ederim ki Osimhen ve Arsenal arasında gerçekten somut bir şey yok. Herhangi bir pazarlık ya da teklif söz konusu değil. Kesinlikle Osimhen için bir görüşme yapmadıklarını garanti ediyorum."
İnandık hral tamam bu ne böyle :asd: :asd:

batrakov 'u ne zaman açıklıcaz fener lyon maçından sonra mı

1 tane gönül rahatlığı ile 11'e koyacağımız, kadro kalitemizi yukarı çekecek tartışılmaz bir transfer yapsaydık bari. Ne biçim transfer dönemi bu ya.
Batrakovu gönül rahatlığıyla koyabilirsin kadrona .Rahat ol.Oshimen arkasındaki genisss alanı komple kaplayacak.Hayalini kur bu gece .Yakında gerçeğe donur inşallah.Amin:))))

Nasıl bir dönemden geçiyoruz yarabbim çıkan isimlere bak hardcore batrak demirovic pono ironmande gelsin tam olsun

Eğer kulüpleri kabul ederse Leao ve Can'a toplamda 60-70m bonservis verilecek ben yanlış anlamıyorum değil mi ?
Bu bütçeye sola 15-20 ye Lang'ı alıp, 6-8 no ya para gömmek daha iyi olmaz mı ? Curtis Jones, P. Sarr vb.

musiala futbolu bırakıyor sanırım

Geri
Üst Alt