Transfer Nöbeti #10

torreira lemina kaan ilkay nhaga

daha mayıs ayında ortasaha tek bir güvenilir isim olmadığını yazdık

bunlarla şampiyonlar liginde kazara tur atladık farkında değilsiniz

iki maç dışında doğru düzgün iyi maç da yok

hlee juventus iki maçta da 10 kişi kalmasa barış sayesinde başımıza gelecekleri allah bilir

büyük değişim kaçınılmazdı ama korkak bir teknik kadro adeta ihanet içinde bir yönetimle tarihi fırsat kaçtı
Kaan, Ilkay ve Nhaga ile Lemina ve Torreira'yi bir tutmak çok yanlış. Kadroda Lemina ve Torreira kadar oynayacak iki oyuncu daha olsaydı gayet yeterli olurdu.
Torreira yerine Camavinga gelse senede 50 mac 90 dakika oynasa o da patlar.
Sorun Lemina ve Torreira degil; sorun diğer orta saha oyuncularının rotasyonda bile kullanamayacak kadar bitik yada kalitesiz olmaları.
Lesley diye bir adam almışlar, hoca isliklanacagini bildigi icin son macta korkudan oyuna bile alamadı.

her şeyi son güne bırakıyoruz yine

kulüp binasında elektrikler gitse son gün zıçtık

Cicaldau
Morutan
Batrakov

Siralamaniz nasil olurdu yetenek olarak

Çıkan haberlere göre söylüyorum yine beklenmedik çıkış yapabilecek bir yerli oyuncu transferi yapmayacağız gibi duruyor. Rezalet.

Geçen sezon hariç her sene yedekten öteye düşünülmeyen bazı oyuncular parladı. Boey, Barış, Yunus... Hiçbiri sezona başlarken kimsenin as 11'ine yazdığı oyuncular değildi.

Hiç mi yok ya atıyorum 2. ligden 500 bin euroya alabileceğimiz 1-2 yerli topçu. Mümkün değil %100 vardır. Biz ilgilenmiyoruz sadece.

Ne yalan soyleyeyim. Batrakov icin biraz gaza geldim. Herif Rus ligini cok yakindan takip ediyormus. Devamli Batrakov'un guclu mentalinden ve caliskanligindan bahsetti. Bu transferin tutmasi lazim cunku en kritik pozisyonumuz icin cok buyuk kumar oynadik.

Ne yalan soyleyeyim. Batrakov icin biraz gaza geldim. Herif Rus ligini cok yakindan takip ediyormus. Devamli Batrakov'un guclu mentalinden ve caliskanligindan bahsetti. Bu transferin tutmasi lazim cunku en kritik pozisyonumuz icin cok buyuk kumar oynadik.

İnşallah diyelim. En büyük endişem dribling özelliği ve şöyle bi kalça koyayım faul alayım tarzı özelliği olmayan bir oyuncu.

Bakalım.

İnşallah diyelim. En büyük endişem dribling özelliği hiç olmayan ve şöyle bi kalça koyayım faul alayım tarzı özelliği hiç olmayan bir oyuncu.

Bakalım.
Evet fizik sifir ne yazik ki. Calim falan da sonradan ogrenilecek bir yetenek degil. Ama futbolu bunlar olmadan da harika oynayabilirsin ancak herseyi mukemmel yapmalisin.

Valla Torreira'nın her sene palazlanan gitme sendromu o denli bıktırdı ki zerre yerini doldurur muyuz kaygısı taşımıyorum, yeter ki gitsin. Osimhen dışında kimseye iltimas geçilmemeli, zam için her fırsatta ayrılma kozu kullanan herkese yol verilsin.
Nedense kaç senedir Güney Amerika, Boca hayalim var diyen Torreira birden Fiorentina için kaçip gidecek...

Torreirayı satıp oraya camavinga tarzı bi adam çekebilirsek sezonu kurtarırız. Torreiranın nazı tribi baydı artık 4 sene etinden sütünden faydalandık gitmek istiyosa yol göstermek lazım

Ulan neredeyse doverek gonderdigimiz Sergio Oliveira su an takimda olsa biraz yaraticilik getirirdi. Kadro o fecilikte su anda.

Bu haftayı batrakovla kapatırız da haftaya son hafta bakalım neler yapabilecekler

Tahminim lang-u23 unkown kiralık forvet-Ahmetcan kaplan vb yerli stoper alıp kapatacaklar

Hiç bir şey olmayacak bence bu ıcardiyi takımda tutmaya kalkan eşekler 15 günde bu kadar transfer yapamaz ben leaoyu bile beklemiyorum. Bu eşeklerin yapacakları şey belli lang kiralık , u23 dandik bi forvet kiralık kapanis.

Geri
Üst Alt