Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.102
- 103.102
- 5.238
kuruyemiş mi lan bu herif iade edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reijnders'in gittiğinden haberi yok, bunlar da bize haber veriyor işte.
İşbilen yönetim hiç olmadı olmayacakta bizde. Yaşı ilerledikçe artan sözleşmeler veriyorduk. Böyle başıboş klüpte kim ne koparırsa kaardır diye düşünüyorŞu arada yapılan iyileştirmelere falan aklım almıyor.Senelerdir Galatasarayı takip ederim ben böyle birşey görmedim.
Abi bu adamların sözleşmesi yok mu.Kötü oynayınca yıllık ücretten kesinti oluyor mu?
Mesela sanchez adam ligin son maçları rezildi. ve ilk maçta yaptığı hatadan dolayı puan kaybettik.Düşelim o zaman yıllık ücretten.Sonuçta düşüşte bir oyuncu.Bu nasıl olmuyorsa iyileştirmede olamaz arkadaş.
Ama işte başta adam yok.Ne kadar vasıfsız varsa yetersiz varsa yönetimde toplanmış.
17 milyon
su paraya bu herifi almamak ihanet
Toreyra, davinson, kaan, gunay derhal defedilmelidirGtten bacaga bak sen sanirsin 500 bin euroya oynuyor habire iyilestirme istiyor ..
Acayip uyuz oldum yaw bizim topculara
yok ya severim ben Serdar ı. Sen de tepkiyi normal kabul et bence. Millet aylardır transfer bekliyor, yönetim 1 tane ugoçukvu alıyor, tepkiler haber/kolpa yapanlara kalıyor çünkü onlara duyurabiliyorlar seslerini.
Mendes Milan kulup binasina girmis