Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gtten bacaga bak sen sanirsin 500 bin euroya oynuyor habire iyilestirme istiyor ..
Acayip uyuz oldum yaw bizim topculara

transferde adı çıkan isimlerin ortası yok mu? ya ultra süper lüks yıldız adı çıkıyor ya da çok düşük profil çıkıyor. ortasını tutturun şu adamların.

Torera giderse orayı boş bırakır bunlar

Bu maaş işinde ilk kurşunu hatırladığım kadarıyla Davinson sıktı.

Como momo dediler geçen yıl 3 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen maaşına neredeyse %100'e yakın zam yapıldı.

Sonra yerlilere (Apo, Kaan, Barış vs.) yapıldı hatta benim aklımda o dönem Torrik'e yapıldı diye kalmış.

Sağ olsun yönetimimiz iyileştirmeleri KAP'a bildirmedikleri için emin olamıyoruz tabii...

Sonra zaten Singo transferi oldu maaşı açıklandı takım karıştı. Barış olayı da zaten ondan sonra gerçekleşti.

Şu arada yapılan iyileştirmelere falan aklım almıyor.Senelerdir Galatasarayı takip ederim ben böyle birşey görmedim.
Abi bu adamların sözleşmesi yok mu.Kötü oynayınca yıllık ücretten kesinti oluyor mu?
Mesela sanchez adam ligin son maçları rezildi. ve ilk maçta yaptığı hatadan dolayı puan kaybettik.Düşelim o zaman yıllık ücretten.Sonuçta düşüşte bir oyuncu.Bu nasıl olmuyorsa iyileştirmede olamaz arkadaş.
Ama işte başta adam yok.Ne kadar vasıfsız varsa yetersiz varsa yönetimde toplanmış.
İşbilen yönetim hiç olmadı olmayacakta bizde. Yaşı ilerledikçe artan sözleşmeler veriyorduk. Böyle başıboş klüpte kim ne koparırsa kaardır diye düşünüyor

arsenal kiralamak istiyormuş ama o kadar. opsiyon falan koyup başka takımın almasını istemiyorlarmış herhal.

Al sana Parrott işte. İlla saplanması lazım 40m sörloth'a, yoksa rahat etmez bizim çapsızlar

Hani bazen Lemina 20 30 metre depar atıp rakibi yakalıyor ya bize ona benzer isimler lazım. En azından orta sahanın birisi öyle olmalı ve tabi top tekniği de iyi olacak.
Yoksa bu oyun tarzı ile işimiz rakip oyuncuların becerisine ve Uğurcan'a kalır.

Leao geldiginde @Serdar Ünsal in yuzu

17798 (1).webp

yok ya severim ben Serdar ı. Sen de tepkiyi normal kabul et bence. Millet aylardır transfer bekliyor, yönetim 1 tane ugoçukvu alıyor, tepkiler haber/kolpa yapanlara kalıyor çünkü onlara duyurabiliyorlar seslerini.

Reis eleştiri farklı bir şey muhalefet olmak çok farklı şeyler.

Eleştiriye her zaman her konuda açığız bunda bir problem yok. Ama adam ısrarla haberi yokken söylediğimiz oyuncu için yok o söyledi yok bu söyledi yok hani salı geliyordu ağzı yaparsa ben o adamda eleştiri değil art niyet ararım. Yani hepimizin ortak noktası Samiyen bence. Bilgiyi geçip ertelenmesi gerektiğini söylüyor adam hala neden salı gelmedi ağzı yapıyor. Ben bu tiplere kızıyorum yoksa internet ortamı farklı görüşler her daim olacaktır.

Tolgahan Tolgahan Tolgahan. E aga Mora nerede Martinelli nerede Bilal nerede mesela. Teklif yapılan önerilen yüzlerce oyuncu var yazalım mı hepsini anlamıyorum ki. Olgunlaşan belli bir seviyeye gelen ve resmi teklifleri yazıyoruz sadece. Ben Tolgahan'ı beğeniyorum da mesela ama işin sonunda biz yapmıyoruz ki transferleri.

Öyle bir başkan var ki başımızda bir anda ön alana u23 alalım Van Dijk çekelim arkaya diyebilecek potansiyelde.

Başından beri kolpa her haberi yapıyor olayına girmemek için hep stabil giden ilişkileri yazıyorum dikkat eden vardır muhakkak. Ama napalım her önerileni söyleyelim mi.

Dün akşam mesela 2 tane önerilen stoperi yazdım ama öneri yani bu yoklanıyor değerlendiriliyor listemize alıyoruz. Her adamı yazarsak ne anamız kalır ne bacımız çünkü ilgileniyor deyince alıyoruz moduna giriyor herkes.

Sakin şu an ilerlenen 3 transfer Batrakov, Leao, Can. Biri bitti diğer 2 si en ciddi adaylar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt