Transfer Nöbeti #10

bundan sonra ne yapılsa mantıklı olur diye bi şu geldi şu gitti yapıyorum kafamdan yok abi

lesley transferi her şeyi bok etti, hiçbir şekilde eksiksiz kurulmuyor, ortasahadaki adamların çoğu max alternatif olabilecek kalibrede onlardan bile aşağıda adam aldılar

yıktılar hayallerimizi çaldılar umutlarımızı caferim

Martinelli yoktu ki listemizde. Tamamen Milan için ortaya atıldı. Basın da Tolga da kendi kendine Martinelli topuna girdiler.

Bir kere bile Martinelli ile ilgili bir şey dediğimi görmemişsinizdir burada. Bizlik bir durum yok o transferde olmadı da hiç.

Rashford, Savinho o taraftaki oyuncular. Bir isim daha var ama söyleyince makaraya dönüyor. Ben duyduğumu söylüyorum o isimin olacağı yok ama başkan kendi kendine olabilir mi kafasında son haftalarda. Rashford TR istemiyor, Savinho da PL de kalmak istiyor.
Vini jr mu çok beklemiştik bunu çok beklemiştik.

Kai Havertz baya iyi forvettir zaten
1787143057343.webp

Torreira gidecekse geri dönüşüne açık kapı bırakılmamalı

Vini jr mu çok beklemiştik bunu çok beklemiştik.

Kvara'dan bahsediyorum.

Ayrıca Tresoldi için bıdı bıdı yapan biri vardı.

Oyuncu uzun süre ciddiyetle götürüldü.

Bazen hocanın dediği olay oluyor, gençler tercih etmiyor. Barcelona en ciddi aday, Suarez'i istiyorlar. Alamazlarsa buraya döner ibre alırlar topçuyu.

Torreira ve lemina olayları bence tamamen iç huzuru bozmak için çıkartılan haberler...

[Sport] Dominik Livaković has reportedly agreed a move to Barcelona, who would then send the goalkeeper on a one-year loan to Dinamo Zagreb. Barcelona are set to pay oçfb €3M plus bonuses

bu nasıl iş yahu

elimizde nelson var gelen en yüksek teklif 1 tepsi börek
herifler yedek kaleciyi Barselonaya satıyor
bu tip haberler asabımızı bozuyor artık

[Sport] Dominik Livaković has reportedly agreed a move to Barcelona, who would then send the goalkeeper on a one-year loan to Dinamo Zagreb. Barcelona are set to pay oçfb €3M plus bonuses

bu nasıl iş yahu

elimizde nelson var gelen en yüksek teklif 1 tepsi börek
herifler yedek kaleciyi Barselonaya satıyor
bu tip haberler asabımızı bozuyor artık
3 milyona bizde herkesi satariz, sorun zaten de o bizimkiler o paraya vermiyor yoksa asagi yukari o parayi verenler var.

Geri
Üst Alt