Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Yarın komik bir rakama alır inter. Biz devre arasında Altimira alınması lazım diye diye kıçımızı yırttık günlerce tag açtık. Adamların şeyinde olmadı. Adam komik bir rakama gitti Lizbon’a. Jones da aynısı olacak. İnter 20 li bir şeye alacak jonesu biz de şöyle kaçtı böyle kaçtı diycegiz
35 isterlermiş Jones için

Çorum'u havada karada yeneriz diye düşündüler. 2-0, 3-0 falan kazansaydık kameralerın karşısına geçip taraftara meydan okuyacaklardı akıllarınca. En iyisini biz biliyoruz, siz bir bok bilmiyorsunuz havalarına gireceklerdi. Maç gtlerinde patlayınca sesleri çıkmıyor. Korkaklar hangi kapılardan kaçtılar acaba? Utanmaz yüzsüzler.

Yav rezillik 1 degil 2 degil 3 degil

Erden timurun locayi sormadan satmak mi dersin, o locada corumlulara mac izletmek mi dersin

Haziran, temmuz da cimleri bakima alip eskisinden kötu duruma getirmek mi dersin

Okanin yardimcilarinin sözlesmesini son saniye uzatmak mi dersin

Satis yapamamak mi dersin

Transfer yapamamak mi dersin

Olan biteni taraftara anlatamamak mi dersin

Utanmadan hala taraftardan sabir beklemek mi dersin

4 senedir sampiyon olup da bukadar nefret edilen olmak sana yakisirdi dursun

Şimdi linç yiyeceğim ama morutana haksızlık olur gibi. Birkaç maçını izledim bizim sisteme olmaz gibi. Bazıları genç mertens falan demiş de kör galiba diyenler mertensin psv yıllarını falan izlememişler. Yani şahsi fikrim inşallah yanılırım olmaz bize
Aynı fikirdeyim

Taraftar transfersizlikten , transfer olsun yeter kafasında ama bize güç katacak takimi upgrade edecek topçu değil gibi.

Ben olsam Singo, Jacobs Sallai ve Ereni satarim.
3 tane yabanci defansif Bek hatali bir kadro planlaması...

#Bir tane cok kaliteli ofansif orta acabilen Bek (Osimhen tehlikesi artar)
#Bir tane kaliteli ofansif Türk Bek
#Bir tane de vaad eden genc U23 Athletik Bek.

3 tane yabanci defansif Bek hatali bir kadro planlaması...

Bu takım bu sene 3. veya 4. olur. UCL yok kafadan 40 milyon euro zarardasin. Bu sene performans parası 15 20 kazanacakken büyük ihtimalle 5 - 6 milyon kazanırsın. Ustune kombine loca store derken 300 milyon geliri bukursak iyi. Sorsan parayı sokağa atmayacakmışız

Benim anlamadığım; Ahmet Kutucu veya Halil’i alelacele yollamanın kime faydası oldu. Beğenirsin beğenmezsin ama elindeki tek yedek forvetlerdi. Yeni oyuncu gelir; bırakırsın… ama en az transferlerin bitmeden vermezsin.. almak istediğin oyuncuların yeri dolmadan sana oyuncu veriyorlar mı?

Maymunlar bile daldan dala atlarken, bir elinle bir dalı tuttuktan sonra diğer elindeki dalı bırakıyorlar

Yav rezillik 1 degil 2 degil 3 degil

Erden timurun locayi sormadan satmak mi dersin, o locada corumlulara mac izletmek mi dersin

Haziran, temmuz da cimleri bakima alip eskisinden kötu duruma getirmek mi dersin

Okanin yardimcilarinin sözlesmesini son saniye uzatmak mi dersin

Satis yapamamak mi dersin

Transfer yapamamak mi dersin

Olan biteni taraftara anlatamamak mi dersin

Utanmadan hala taraftardan sabir beklemek mi dersin

4 senedir sampiyon olup da bukadar nefret edilen olmak sana yakisirdi dursun
Valla acayip rezillikler hepsi ayrı ayrı rezillik. Her birinin ayrı listesi varmış kafaya göre takılıyorlar latin dizisi gibi. Birbirinin ayağını kaydırma falan

dursun un muhakeme kabiliyeti olsa bugun ben 4 yillik samp baskanim ne icin istifaya davet ediliyorum diye sorgu mekanizmasina tutar kendini,
hala en iyi kadro bizde en pahali kadro bizde diyo herif

ama 80 yasinda bi dayi olarak zmn zmn adini dahi unutmaga basladigi bi donemin icinde olusunu goz ardi etmemek gerekir

15 ağustos, 10m maaş verdiğin icardi’den kurtuldun
forvetin yedeğini bile çözemedin ya
tek transferin lesley ugochu
bu adamlar her zaman beceriksizdi, rakiplerin mallığının ekmeğini yediler paso ama bu sene çok farklı olay
siyasi olarak dursun’un sahiplerinin dur dediğini düşünüyorum bunlara, başka açıklaması yok çünkü bu işin

Geri
Üst Alt