Aşil Ohtani
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2026
- 418
- 608
- 393
stoper transfer edilmezse osimhen dahil her şey boş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetenkli çocuk belli, Lesley de genç mesela, görelim abi iyi denemeler bunlarÖyleyse Atam şuan için Cicaldau diyorsun![]()
Geçen sezon elit bir sol stoper olsaydı en az çeyrek final olurdu. Takımın en zayıf noktası sol stoper bölgesi ve orta saha.O zaman hedef sadece Haciosmanoglu ligi diyorsunuz.
CL'de hedef sonuncu olmamaktan gecer.
Bu tarz sorulari bizden baskasi soran var midir bilemiyorum. Galiba sadece Galatasaray taraftarini cok dusunduren bir durum.Yalnız, Leao gelirse kim kesilecek sizce?
Barış mı Sane mi?
Şahis he, dostum üzüldümata oğuz adlı şahıs olmuş 5 promil yazıyor yine
kaçmak gerek
Ben fikir teatisi olsun diye sordum abi, zevkli bir tartışmaBu tarz sorulari bizden baskasi soran var midir bilemiyorum. Galiba sadece Galatasaray taraftarini cok dusunduren bir durum.
Top sürme özelliği yok gibi hızlı al ver daha çok ofansif 8 gibiYetenkli çocuk belli, Lesley de genç mesela, görelim abi iyi denemeler bunlar
Tabii risk alınacak yer ve zaman değildi ama böyle tercih edildi
Hic adam eksiltmedi macta. Al gulum ver gulumBatrakov pasları iyi, şut var belli . Benim en beğendiğim yanlarından biri defansa baya yardıma geliyor. Yunustan bence artısı bu olur . He yunusta iyiyken en üretken adamımız ama 60 tan sonra düşen yunus yerine iş görür gibi bakalım kalıcı formayı kapar mı onu da zaman gösterir.
Ne yalan soyleyeyim biraz Szymański vibe i aldim.10 numara mı 8 numara mı ?