Transfer Nöbeti #10

Sezon sonunda bu takımı değiştirecektik

Ama artık geçti Bor'un pazarı sür eşeği niğdeye

Bunlar iyi günlerimiz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barış var leaoya ne gerek var.
Yunus küsmesin 10 noya okanın oynatmayacağı bir velet alalım. Apo küser aman sol stoper almayı bırak aklımızdan bile geçirmeyelim. Sane ve saradan bahsetmiyorum bile. Yedek forvete de gerek yok nasılsa osimhen sakatlanırsa barışı oraya çekeriz yinede ayıp olmasın diye bir velet de oraya alırız. 3 milyon kiralama verdiğin adamı (ugucukvu) tepkiden korktuğun için oyuna bile alamıyorsun. Daha iyisi elinde varken(nhaga) hala ilkay ve kaan oyuna giriyor.

Kusura bakmayın suç dursun kadar okandadır. Bugün son maçı olmalı Galatasaraydaki. Ne kadar erken o kadar iyi.

Sanchez yerine herhangi bir eleman oynasa orda o laubaliligi hayatta yapmazdi. Bu tamamen bir Sanchez Special'i
Elinde daha iyisi yoksa isterse her mac sicsin yerine kimseyi almadigin surece baska caren yok. Ben daha sabah dedim burada 2.5 stoperle sezon sonu gelmez diye ama stoper lazim degilmis Lemina oynar zor durumlarda diyenler cok.

Kimseyi almadiklari durumda diyebilecegimiz birsey yok cunku transfer yapmiyorlar.

Herkesi satinca ne degisecek?

Ligin son 10 haftasının şu an ki durumla 1'e 1 benzerdi gol atıyorduk ama leblebi gibi yiyorduk aynı hatalar, aynı sorunlar devam ediyor ama orta sahaya ya da stopere transfer düşünülmüyor.

Sahada İlkay'ı koyuyorsun dikine gidebilen Nhaga koymuyorsun.

Lesley aldın 1 dakika süre almıyor.

Eee ?

Bu takım son 10 maçın 2 sini filan kazandı zaten bence gsyet iyi bir puan aldık.

Sokuk kalecilerin götü hep bize kalkıyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt