Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.452
- 21.170
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Negatif havayı oluşturan sizsiniz.
1 haftaya arsenal de benim anladığım
Komik herif, sen biraz kendine gel sonra gorusuruz.Takımla ya da kadro yapılanmasıyla ilgili bir yorum yapmayacaksan beni alıntılamazsan sevinirim. Kaldı ki uyurken bile futbolu senden daha iyi bildiğimi düşünüyorum
3 aydır 1 tane transfer yapmayı beceremeyen başkanını öne at taraftarı değil.
Şuan en kötülerinden biri bence çünkü hazır değiller ama bence de iyi takım olurlar ilerdeHocam mesajım dursun burada Çorum bu sene ligin iyi takımlarından olacak
Çalışmıyordu ki direkt kendisi yönetiyordu her şeyierden timur bu dursunla nasıl çalışmış aklım almıyor
Buna nasıl inanıyorsun. Ukucukuyu bile ataması oyuna. Yerim olsa forvete yollardiTabi atardı yaw niye atmasın forvet işte
Valla bişey diyim mi bu sene tüm teknik ekip ve yönetim kendini yok edecek abi.Haluk Yürekli: “Galatasaray yönetimi, medya üzerinden Galatasaray taraftarının gazını almaya çalışıyor.
taraftarın başını alacak az kaldıHaluk Yürekli: “Galatasaray yönetimi, medya üzerinden Galatasaray taraftarının gazını almaya çalışıyor.
3 aydır 1 tane transfer yapmayı beceremeyen başkanını öne at taraftarı değil.
Asıl sıkıntı o maçı çeveirememek. Sen Galatasaraysin o maçı 3-2 , 4-2 , 5-2, 6-2 yapmalısın 20 dakika içinde.Davinson o hatayı yapmasa muhtemelen yenecektik bu arada ama.
Bireysel hata, ve hazır olmayan oyuncuyu tercih etmek Okan hocaya
Maç boyunca yedekten hücum oyuncusu sokamamak da yönetime.
Al birini vur ötekine gibi bir durum.
Hata yapmaya devam ederseniz sezondan olacağız.
Adamların ayakları hücumda hiç titremedi. İlk Yarı davinson olmasa muhtemelen ilk yarıdan yerdik. Forvetleri tam anadolu forveti. Hızlı top tutan ayağına top yakışan bir adam. Kaldı ki yedeklerinden Diomande ve Thiam girdi. Tam bu ligin topçuları.Yoo doğru diyor taş gibi kadroları var sezon sonu görüşürüz