- 4 Ağustos 2009
- 91.447
- 73.241
- 5.358
Fakir frankfurt son gunlerde mecburen 20ye verecek. Bosuna beklemedik.Ffurt da gelsinler son gün Can’ı alsınlar diye bekliyordu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fakir frankfurt son gunlerde mecburen 20ye verecek. Bosuna beklemedik.Ffurt da gelsinler son gün Can’ı alsınlar diye bekliyordu![]()
Ahhahahshshshhshshs haykırdım öyle birşey demissem cidden komik bu arada. Emirhan değil miydi yav o
Bu ismi gecen oyuncularin neredeyse tamami Haziran ayindan beri belli olan oyuncular. Simdi alinsa bile bunlardan farkli isimler gelmeyecekti yani "razi olmak" diye bir durum yok burada bir kesim var kendini Bruno Fernandes ile avutuyor ayni 18+ Rus hatunu gormus gibiler baska birsey dusundukleri yok o yuzden.Benim demek istediğim şey bugün dönemin bitmesine 2 hafta kala sıkışılan 3-4 isime razı olmak zorunda değil kimse
Sıçıp batırdılar bunu kabul edelim
en kotu gider Joao Felix alirim , Batrakov alana kadar.Yav Mehmet sende abarttin oglu abarttin, senin Bruno Fernandes hayalin var diye her oyuncuya bok atip duruyorsun gunlerdir.
Bruno Fernandes gelmeyecek iste baska kimi alabiliriz? Oyuncu mu var piyasada o bolgede oynayan ve bizim alabilecegimiz ?
Sen daha Diaz'i begenmiyorsun ondan daha iyisini alamayiz dedim ben daha Haziran ayinda. Kaldi ki onu bile ikna edemedi bu yonetim.
Kim gelsin? Bastonla sahada zor yuruyen De Bruyne mu?
O zor ya adam senelik 17 milyon euro falan alirmis, nasil alacan?en kotu gider Joao Felix alirim , Batrakov alana kadar.
Sunu anladim, "dunya yildizi" olmadiktan sonra bu taraftara oyuncu begendiremezsin.
Ama sezon icerisinde "vay PSG nereden bulmus su gencoyu" ya da "ulan elin Benfica'si Ukrayna'dan genc oyuncuyu alip oynatiyor bizde yasli adamlara bel bagliyoruz" diyenleri de not alacagim. Hic yapmadigim bir sey ama sezon sonunda hepsini ifsa edecegim gicikligina cunku iki yuzluluk var bir kesimde. Genc oyuncu oynatmayiz diye teknik heyeti elestirirler ama alacagimiz genc oyunculara da bok atarlar. Sanirsin kapida Cole Palmer falan bekliyordu.
30 milyon bonservis arti maas Batrakova vermektense , 1 yil kiralar maasin da belli yuzdesini kabul ederlerse anlasmaya calisirimO zor ya adam senelik 17 milyon euro falan alirmis, nasil alacan?
Ona bile bok atan bir kesim var burada.
Al Nassr oyuncudan kurtulmak istemiyorsa o dedigin yas.30 milyon bonservis arti maas Batrakova vermektense , 1 yil kiralar maasin da belli yuzdesini kabul ederlerse anlasmaya calisirim
gelmez bay küsmesin diye ona yedek diye lang'ı alırız takımı tanıyor ve fiyatı da uygun diyeRuben Amorim, Milan Başkanı Gerry Cardinale’e Rafael Leao’yu takımında görmek istemediğini söyledi.
Milan bunun üzerine 60 milyon € bonservis talebini 45 milyon seviyesine düşürdü.
(Sky Sport)
Bu adamı alırsak çok pis elimizde patlayacak gibime geliyor.
Hep oyle, Benfica 20 milyon euroya Ukrayna gibi dandik ligden oyuncu aliyor burada soyle yorumlar okudum: Benfica gibi olamadik adamlar nasil da bulmus 20 kagida genc oyuncuyu.Yaw bu batrakov icin gecen sene bu sene tonla ovgu mesaji vardi adi bizle gecince bu kadar boklanmasini hayretle izliyorum