Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
1786789401968.webp

Batrakov’a verecegin paranin uzerine koyup almaya calisirim

Batrakov transferi için G20 zirvesi toplanacakmış Ankara'da, Ocak transferinde bu iş çözülmüş olur Allah'ın izniyle.

Osimheni niye saymiyoz reis :)
Asil demek istedigim son kisim zaten dogru anlamissin...
Arkadaslara izah etmeye calistigim bonservis harcamasi ve satislar olarak biz net olarak fenerden daha kotuyuz( bu yaza kadar ) cogu kisi tek tek bakmadan iyi oldugumuzu saniyor.. Tabi beyan edilenlere gore konusuyorum..
Biz Osimhen alırken adamlar daha fazla maliyete meybuz alıyordu, tek oyuncunun yansıması olduğu için öyle demek istedim. Osimhen'i dahil ettiğimizde de zaten üstte görüldüğü üzere başa baş bir harcamamız var.

Fener'den kötü olduğumuz konusuna da kesinlikle katılmıyorum. Senin harcadığın bonservis ile aldığın sonuç bambaşka, adamlar her sezon sıfırdan kadro kuruyor bu nedenle. İki kulübün son 4 yılı arasında uçurum var her anlamda. Doğru bir kıyas olduğunu düşünmüyorum ama dediğim gibi ne demek istediğini anlıyorum.

Batrakov'un başarısız olma ihtimali başarılı olma ihtimalinin çok üzerinde eğer 10'a Batrakov alıyorsan sol kanat ve forvete baba oyuncu almak zorundasın bu işin dengesi şart. Sola ve forvetede u-23 alayım dersen kaliteyi çok aşağı çekersin çünkü bu çocuklar oynamayacak yine Yunus-Sane oynayacak günün sonunda bari parayı yakmayın.

Sallai ve Sara'yi sat Fabian Ruiz ve Olmo'yu al nasil edersin nasil yaparsin beni ilgilendirmez

Yav lige bakarsak kvaratshkelia gurcistandan napoli, lewandowski lech poznandan dortmund, minjae cinden fenere gitti.. yani kucuk ligten gelen topcularda iyi cikabiliyor.. bence hemen batrakovi asmayalim rus liginden geliyor diye

Bekledigi teklifleri su ana kadar almadi ve gitme niyetinin oldugunu soyluyor.

Batrakov’a 3.5m/4m maas yaziliyor. Bu parayi ona versen belki gelebilir.
Gitme niyeti var ama dandik Haciosmanoglu ligine degil elbet.

Kafasinda LaLiga ve EPL var cunku cocugun.

Geri
Üst Alt