Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben Jacobs: "Şu anki tabloya göre Victor Osimhen’in maaşı ve bonservis bedeli hem Arsenal hem de Tottenham için ciddi bir problem.

Bu transfer döneminde bazı Premier Lig ve Suudi Arabistan kulüplerinden ilgi görmesine rağmen, Osimhen’in en nihayetinde Galatasaray’da kalması beni şaşırtmaz.

Şu an itibarıyla ise Osimhen-Arsenal cephesinde herhangi bir hareketlilik yok."

Kaya Temel: "Avrupa'nın 5 büyük liginde, fırsat transferi yapmak isteyen bir Galatasaray var. Kiralık ya da satın alma opsiyonlu. Öncelik, Real Madrid'de Mourinho'nun listesinin dışında kalacak oyuncular. Burası bekleniyor. Transfer dönemi kapanmadan Icardi, Osimhen, Sane gibi yıldızlardan düşer mi konusu da yönetimin bu saate kadar beklemesinin sebeplerinden biri."

Bir iki tane firsat transferi denk geldi diye brunolarin brahimlerin endriklerin olmolarin ruizlerin TRye gelecegine inanmak absurd. Buraya baska talibi olmayan sorunlu karakterler veyahut tecavuzculer falan geliyor. Onlari da normalinin 3-5 kati maasla getirebiliyorsun. Insanlar enteresan bir sekilde hayal dünyasında yaşıyorlar.

Kaya Temel: "Avrupa'nın 5 büyük liginde, fırsat transferi yapmak isteyen bir Galatasaray var. Kiralık ya da satın alma opsiyonlu. Öncelik, Real Madrid'de Mourinho'nun listesinin dışında kalacak oyuncular. Burası bekleniyor. Transfer dönemi kapanmadan Icardi, Osimhen, Sane gibi yıldızlardan düşer mi konusu da yönetimin bu saate kadar beklemesinin sebeplerinden biri."
Ahmak ordusu

Birde durmadan Dunya Kupasi dönüsü çok zor demezmi bizim hoca sanki ilk 11in yarisi geçen hafta DK oynadi

Batrakova rus morutan demek kinaye mi gerçek mi bilmiyorum fakat Mortutan gs ye geldiğinde fifa overalı 70ti. Batrakov ise 78. Transfermarkt değeri arasında da uçurum var. Batrakov hayırlı olsun

Asla istemiyordum ama şu an açıkçası Hakan denen adama bile fit olmaya başladım . Ki bana göre hatta Torreira nın nazını çekme gönder alabiliyorsan Curtis Jones, Mc Allister veya en kötüsü Paredesi al.
Torreira nin nazı olayı palavradan ibaret olabilir mi?Bana çok gerçekçi gibi gelmiyor.Dun kötü degildiki.Ki sezon başı.

Trabzonda Onuachu'nun yedeği Mitongo diye bir adam. 3 milyon euro verip almışlar. Biz niye sürekli 30-40 milyonluk oyuncuların peşinden koşuyoruz?
Hoca bu fiyat bandındaki oyuncuları talep etmiyordur; malum kendisi 'elit' sever. Yoksa yönetimin canına minnet...

Geri
Üst Alt