Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.605
- 10.794
- 1.338
O değil de dün Yunus baya iyi top oynadı hakkını vermek lazım. O çektiği şutlardan biri girse kahraman olabilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami morutan gibi batrakovcu olmusNe ağladın be aynı kelimelerin yerini değiştirerek on tane batrakov postu atmissin
Can uzuna bu kadar anlam niye yüklüyorsunuz anlamıyorum.50 vereceksin.Biz ona 50 lik oyuncu gözüyle bakacağız ve beklentimiz o doğrultuda olacak .Ama hicbirseyi tam olmayan gelişime hala açık olan bir oyuncu bizim taraftar grubu önünde şaheserler ortaya koymadığı sürece yuhalanacak.Bizde morutan, jelert, cicaldau, batrakov gibi adamlar iş yapmaz. Batrakov'a 30 verecen ama Yunus'u kesemeyecek. Genç oyuncuya para vereceksen yerli Can Uzun'a ver.
Rus demiryolları sanki bana girmiş gibi hissettim.Rus basinina gore Batrakov 28 milyon euro karsiliginda Galatasaray'da
Ben de 40-50 verilmesini istemiyorum ama Batrakov'a 30 gözden çıkarılmışsa Can'a veririm. Taraftar Can'ı değil ama Batrakov'u yuhalar.Can uzuna bu kadar anlam niye yüklüyorsunuz anlamıyorum.50 vereceksin.Biz ona 50 lik oyuncu gözüyle bakacağız ve beklentimiz o doğrultuda olacak .Ama hicbirseyi tam olmayan gelişime hala açık olan bir oyuncu bizim taraftar grubu önünde şaheserler ortaya koymadığı sürece yuhalanacak.
Gerçekten mantıklı bir transfermi olacak.
Geçen sene 10 a almış olsaydın mantıklı idi.
40-50 inanılmaz fiyatlar Can için.İnanilmaz.
Benfica mal mı5 yıl taksitle oyuncu satan takım ağır maldır putin Rus demiryollarına kayyum atar anında
Benfica mal mı
Batrakov orijini 10 numara.Bizim cilingirimiz olabilir.Can hangi mevkide tam oynatmayı düşünüyorsun,?Ben de 40-50 verilmesini istemiyorum ama Batrakov'a 30 gözden çıkarılmışsa Can'a veririm. Taraftar Can'ı değil ama Batrakov'u yuhalar.
Batrakov’u tanımıyorum, gidip canlı falan izlesem hikayesini bilsem yorum yaparım ama Enciso mesela her türlü iş yapardı.Tabi ki risk, kimse bunu inkar etmemeli ama bizim daha iyi oyuncuyu daha az paraya alabilecegimiz bir senaryo gozukmuyor.
Daha az riskli mesela Enciso mu olurdu sence? O da 35 kagida gitti. Can Uzun icin 45-50 isteyip dururmus Frankfurt, tamam daha iyi bir lig ama Can yapamazsa bu paralar ne olacak?
Dursun bence aralarinda en ucuzu Batrakov diye onu istiyor. Cunku bahsi gecen diger isimler arasinda bir futbolcu para fark var neredeyse.