Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
2 sene ödeme plani ile biter bu iṣ. Hatta bugun bitip yarin gelmeli. Pazartesi idmanda olmali!

beyler çorum maçının özetini şimdi izledim

tabi oyunu anlayamıyorum ama sanki 5 tane atmamız gereken maç olmamış mı

çok kötü müydü

Dursun daha ruslarla 15 gun boyunca odeme plani pazarligi yapacak.

beyler çorum maçının özetini şimdi izledim

tabi oyunu anlayamıyorum ama sanki 5 tane atmamız gereken maç olmamış mı

çok kötü müydü

Heis klasik övgünün de sövgünün de yarısı fazla.

Maça çok istekli başladık ve bence tüm maç boyu öyleydik. Yani geçen sene sonundaki halimiz gibi değildik bence. İşte 1 tane gördüğün üzere abuk bi gol yedik, bi de Sanchez'in saçmalaması.

Bu maçta 2 puan bıraktıysak yedek kulübesinde adamsızlıktan bıraktık.

Rezalet işte.

27 yaşında formunun zirvesinde Osimhen’e sahip kulüp eksik parçaları tamamlasa potansiyelinin ucu bucağı yok

Ama bu fırsatı değerlendirecek ne yönetim ne teknik ekip var başımızda

4 senede bir tane altyapı topçusu bile çıkaramıyorsın hep hazır hep 10 milyon üzeri topçular.. talip olduğun 30 lukların çoğu ise sıradan.. bir sağ bek bir sol bek bile çıkaramıyorsun.. 20 sene kalsan gene çıkaramazsın..

25M 5 taksit bu transfer dönemi göz önüne alınınca baya cömert olmuş. Şaşırttı.. :D

Batrakov’u tanımıyorum, gidip canlı falan izlesem hikayesini bilsem yorum yaparım ama Enciso mesela her türlü iş yapardı.

Hep diyorum bize pembe götlü olmayan adamlar lazım, Morata çok iyi bir forvet oyuncusuydu mesela ama pembe götlü olduğu için hep tartışıldı hiç kalıcı olamadı.

Ben Güney Amerika pazarına girerdim elli kere, geçen sene ismi geçen Igor vardı mesela o tarz adamlar kovalardım ki o da EPLde iş yaptı biz almayınca.

Şili, Uruguay, Kolombiya, bu coğrafyalardan topçulara giderdim.

Herşeyi geçtim 10 numara mı yok piyasada, iyi bir 8 numara peşinde koşardım.

Yapacak birşey yok Batrakov alabiliyoruz noktasında alınmamalı Batrakov, hele de Morutanla kıyaslanıyor, sudan ucuzdu o adam, Batrakov atılacak zar olarak görebileceğimiz bir adam değil, eminsek alalım lafım yok.
Şurada Cl ye kadro bildirmemize 15 gün kalmış, bu hafta berabere kalmasak son haftaya kadar bunlar oyuncu falanda almazdı ya neyse. Transfer planı programı olan bir kulüp, bugünlere kadar beklemez. Zaten iyi, elek üstü oyuncuların çoğu transfer oldu gitti. Geriye veteranlar, iş yapmayacak adamlar ve fırsatçılar kaldı. Bu vakitten sonra artık kim gelirse... Kısaca bu yönetim kafasıyla bizden bir halt olmaz.

Geri
Üst Alt