Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.839
- 14.945
- 1.398
akıl değil para transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oradaki en kritik detay yine de gardi işte. Bu dangalaklar inat etmişler kendi ucube menajerleri ile iş bitirmenin peşindeler. Bence istek yine aynı okan listeyi veriyor yönetici bakıyor.Oyuncuyu bulan o değil zaten ikna sürecini doğru yöneten o.
ET sonrası Hatipoğlu diye bir adam geldi, Jelert, Cuesta soktu gitti hesap soran yok. Kavuk bey herkesle fahiş kontratlar yaptı şimdi istesen gönderemiyorsun.
Herşeyi geçtim her zaman işlemese de yani olumlu sonuçlanmasa da ET dönemi bir plan vardı şu an o da yok.
Az önce Batrakov yazdım tel Bayrakçı diye düzeltti. Bayrakçı daha uygun olabilirBen buna Bayraktar diyecem kankslar yav![]()
Battakov önüne Can Uzun falan almazsak bizden bir halt olmaz bu sene
5 m euro olurBatrakov yıllık ücret maksimum 2.5 3 olur. Bonservis 25 geçirmişlerdir.
İlk 11ler'i yazarken karışmaması için stopere Veiga alınmalı heaaaaaAz önce Batrakov yazdım tel Bayrakçı diye düzeltti. Bayrakçı daha uygun olabilir
Beğenmeyen ifb yi tutsun.FB 10 no'lar : Asensio , Talisca
Gs 10 no : Batakov
asil begenen fbyi tutsun, kalite olarak asagida oldugumuzu anlamak icin illa 13. mu bitirelimBeğenmeyen ifb yıl tutsun.