Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Batrakov geldiyse, şimdi sırada
-yedek santrfor
-alternatif sol açık
-sol stoper
-yedek sağ stoper
-alternatif 8 numara
-u23 sağ açık

bunlar var. ha ben maksimum 2 transfer daha yapabilirsek yaparız diyorum ama, umut işte.

Sunu anladim, "dunya yildizi" olmadiktan sonra bu taraftara oyuncu begendiremezsin.

Ama sezon icerisinde "vay PSG nereden bulmus su gencoyu" ya da "ulan elin Benfica'si Ukrayna'dan genc oyuncuyu alip oynatiyor bizde yasli adamlara bel bagliyoruz" diyenleri de not alacagim. Hic yapmadigim bir sey ama sezon sonunda hepsini ifsa edecegim gicikligina cunku iki yuzluluk var bir kesimde. Genc oyuncu oynatmayiz diye teknik heyeti elestirirler ama alacagimiz genc oyunculara da bok atarlar. Sanirsin kapida Cole Palmer falan bekliyordu.
Batrakov- Psg transferi konuşulurken oyuncu hakkında yazılanlardan başlarsan orada bir maden vardır. :asd:

Singoyu ve Lesleyi satıp adam akıllı bir 6-8 alırsak o zaman ümitlenirim sezona dair yoksa Çorumsporun geçişlerini savunamayan orta saha ile ileri istediğin adamları al fark etmez her türlü madara olursun
bundan pek bahseden yok ama herifler inanılmaz rahat çıktılar hücuma.
bu gerçeğe gözümüzü kapatsak dahi 5-6 haftaya herkes görecek ve ocak ayında orta saha arayacağız. ama belki de sezon bitmiş olacak bizim için
bu orta saha sezonu bitiremez.

Geri
Üst Alt