Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.574
- 24.203
- 2.393
Jakops'u gönderelim singo'yu gönderelim sonra şampiyonlar liginde erenli sallai'li bekleri rakipler delik deşik etsin güzel planlama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Jakobs’u kim ne yapsın. Çürüyene kadar durur burda.Jakops'u gönderelim singo'yu gönderelim sonra şampiyonlar liginde erenli sallai'li bekleri rakipler delik deşik etsin güzel planlama
Bugün Gelenler:
Sorloth
Camavinga
Leao
Batrakov
Can Uzun
Noa Lang
Bizde 2. forvet birebir osimhenin kopyası olmadığı durumda gelecek kaşar oyuncu isterse ronaldo olsun eleştirilecek oyun planımız çok patlıyor. O yüzden benim isteğim teknik oyunun içinde olan bir oyuncu gerekiyorsa okanın çok sevdiği çift forvet bile oynatacağın Zirkzee olmalı. Çok tutulmuyor fırsat transferi bile olabilir o herif. 10 numara diye de dağlara çıkmazsın adam 8e gelip oyun kurabiliyor öyle herif. Hala o işe girişmemiş olmamızı da algılanıyorum okanın gözünde sallaigillerden resmen.Kağıt üzerinde öyle de. Tsye bakıyorum Onuachu üstüne Nunez çekiyolar Bjk desen Oh'u aldı üstüne Vlahovici aldı şikecilerde zaten 1 araba dolusu gol atacak adam var bizde kalenin içine topu ittirecek oyuncu yok dün gördük işte. Bu gidişle İcardinin bitik halinin yokluğunu bile ararız kadro planlaması çok dandik oldu bizim.
Bizim rahatlama.
İşte bu be