Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Mis gibi beleṣ yedek forveti kacirdik guven yalcin. Puh sizin gibi yönetimin abv

#LangIstemiyoruz hashtagi ne ara cikti ha

bu roma manu koneyi satamadı bi türlü bizim gibi onlarda kiralık opsiyonlu transfer peşinde ölücü gibi:)kuş taşa çarpıp bi mucize olup son günlerde bi oyuncu satıp alırmıyız acaba

dursun sörlth can uzun leoyu falan alsın ona ettiğim küfürleri kendime iade ederim

Dursun papi ne hale getirdi bizi ya herkes kafayi yemis durumda.. lang icardi batshuayi

bugün

batrakov
camavinga
sorloth
can uzun
hakan c
ferdi
abde

yi bitirdik galiba, gayet olumlu oldu

Dün Dursun'un locada ağırlayıp, beraber maç izlediği kişi ile taraftar birbirine girmiş.

Hajradinović bizde olsa dünkü maçı 5-2 filan kazanırdık. Oyuna kaan filan giriyor hakaten delirmemek elde değil.

Tek yol bu

16002 (10).webp

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağladı. Bize haber gönderen nice iyi oyuncuları sınır yüzünden geri çevirmek zorunda kaldık.

Kağıt üzerinde öyle de. Tsye bakıyorum Onuachu üstüne Nunez çekiyolar Bjk desen Oh'u aldı üstüne Vlahovici aldı şikecilerde zaten 1 araba dolusu gol atacak adam var bizde kalenin içine topu ittirecek oyuncu yok dün gördük işte. Bu gidişle İcardinin bitik halinin yokluğunu bile ararız kadro planlaması çok dandik oldu bizim.
Bizde 2. forvet birebir osimhenin kopyası olmadığı durumda gelecek kaşar oyuncu isterse ronaldo olsun eleştirilecek oyun planımız çok patlıyor. O yüzden benim isteğim teknik oyunun içinde olan bir oyuncu gerekiyorsa okanın çok sevdiği çift forvet bile oynatacağın Zirkzee olmalı. Çok tutulmuyor fırsat transferi bile olabilir o herif. 10 numara diye de dağlara çıkmazsın adam 8e gelip oyun kurabiliyor öyle herif. Hala o işe girişmemiş olmamızı da algılanıyorum okanın gözünde sallaigillerden resmen.
Bu arada oh işine biz gitmeliydik devre arası.
Beşiktaş bile doğru menajerlerle çalışıp alabiliyorken bizimkiler çaya simit mi banıyor be yapıyor anlamıyorum.

abde’yi alın la bari
belli ki 6. falan bitiricez sezonu
çalım malım izleyelim BAY izleyeceğimize

Bu arada langı da geçen sene ile kıyaslamak doğru değil.
1- o parmak sakatlığı adamı geri attı.
2- Adamlara sizi almayacağız denildi nisan ayında yahu. Alınmayacak adam neden ekstra çabalasın kendini göstersin ki.

Bu aptalın tutturduğu bir tane haber yok ve hala orada burada haber değeri taşıyor sözleri.
Ayrıca 2 tane sağ bek varken eldeki işe yarar sol stoper de yapılabilen tek sol bek gönderilip orta saha almak da beynin gri maddesinin maviye döndüğünün kanıtı.

Geri
Üst Alt