Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Batrakov transferinde Antalya’nın SSCB’ye bağlanmasını istemişler transfer iptal olabilir.

chargpt ya da geminiye futbolcu scoutlugu yaptiriliyor mu la?
Dursun hemen soruyordur duyduğu isimleri. AI de diyordur ki; "Sen tam bir scout dehasısın, zekana hayranım...".
Dursun da kendini scout kralı sanıyor. Futbol gurmesi, duayen başkan futbolcu izliyor, beğeniyor. Hatta izlemeden bile buluyor Wonderkid'leri.

Sorloth gelirse Anadolu maçlarında 4 4 2 olur mu?
Derbilerde Osi tek oynar bazı UCL dönüşlerinde Sorloth ilk 11 başlar

batrakov -çok kaliteli,
- kritik 1 saha görüşüne sahip,
-hızlı düşünebilen, -dar alanda çözüm üreten, -dinamik vs bir herif
-karakteri de epey düzgün görünüyor, liderlik vasıfları var.
bu herif guardiola ya da klopp gibi biri altında süperyıldıza dönüşebilecek biri yani

ama ne var. okan buruk var

demektir ki bizde yapayalnız bir gelişim süreci geçirecek, yani durum tamamen kendi iradesine kalmış, kendini ne kadar geliştirebilirse o kadar gelişecek. çünkü okan'dan alacağı bişey yok, ki tahminen futbolun teknik yönünü okan'dan iyi biliyodur ztn. okan bunu kulübeye atıp kaan ayhan'ı falan oyuna almağa devam ederse 30 milyon çöpe, batrakov da başka takıma gider. kısaca herifin liderlik vasıflarını desteklemen, geliştirmen gerekiyor, kendini tamamen bulmasına müsade edeceksin, ki o durumda kısa sürede harika maçlar çıkaracağını düşünüyoruz...
Sen övünce daha da bir korkar oldum heiss

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan s edin şu bebeyi 30 ona vereceğime barışı satar 70 e kenanı alırım. Herkes işine baksın mal mal hamleye gerek yok.

Batrakov transferi S400’leri satacağımız için iptal edilmiş

Neyse biraz kendime geldim sayılır, allah vermesin yoğun bakımda gibiydim aa

Çocukta bir problem yok kulübü totoşun teki ruslarla iş mi yapılır

Geri
Üst Alt