Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.311
- 10.714
- 2.223
Bu ne lan
Mezarına gidip stalinden de onay istesinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan
O da gelsin fazla adam sıkıntı çıkarmaz.Can zaten türk, sol kanada abde alayım
Batrakov(zaten geldi diye), Ez Abde, Can Uzun, Emegha, Hakan Ç(istemiyorum ama yapacak bir şey yok) şöyle bir şey yapabilirlerse fazlasıyla yeterli olur.Bizim kötü halimiz bunlardan 10 kat iyi top oynuyor yaw. Transferleri yapalım yeter
Dursun hemen soruyordur duyduğu isimleri. AI de diyordur ki; "Sen tam bir scout dehasısın, zekana hayranım...".chargpt ya da geminiye futbolcu scoutlugu yaptiriliyor mu la?
Sen övünce daha da bir korkar oldum heissbatrakov -çok kaliteli,
- kritik 1 saha görüşüne sahip,
-hızlı düşünebilen, -dar alanda çözüm üreten, -dinamik vs bir herif
-karakteri de epey düzgün görünüyor, liderlik vasıfları var.
bu herif guardiola ya da klopp gibi biri altında süperyıldıza dönüşebilecek biri yani
ama ne var. okan buruk var
demektir ki bizde yapayalnız bir gelişim süreci geçirecek, yani durum tamamen kendi iradesine kalmış, kendini ne kadar geliştirebilirse o kadar gelişecek. çünkü okan'dan alacağı bişey yok, ki tahminen futbolun teknik yönünü okan'dan iyi biliyodur ztn. okan bunu kulübeye atıp kaan ayhan'ı falan oyuna almağa devam ederse 30 milyon çöpe, batrakov da başka takıma gider. kısaca herifin liderlik vasıflarını desteklemen, geliştirmen gerekiyor, kendini tamamen bulmasına müsade edeceksin, ki o durumda kısa sürede harika maçlar çıkaracağını düşünüyoruz...
aslm ahbert nasilsin keyiflerimiz gicir vidka zamani@Hakan Motz Hürmet ve saygılar
İkisindende bi bok olmaz hem Arda hem SametŞuan 4. Stoperimiz Arda Ünyay.
Yarın Sanchez cezalı Lemina sakat olduğunda atıyorum elde başka alternatif yok.
Arda yerine Samet Adil vs bunları tercih ederdim
Gercekler:Batrakov(zaten geldi diye), Ez Abde, Can Uzun, Emegha, Hakan Ç(istemiyorum ama yapacak bir şey yok) şöyle bir şey yapabilirlerse fazlasıyla yeterli olur.
Bir şey diyim mi şu maçın üstüne çekiyorsun Camavinga, Batrakov, Can Uzun, Stoper, Yedek forvet yolumuza bakıyoruz.
aslm ahbert nasilsin keyiflerimiz gicir vidka zamani