Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .

hani lan nerde rus

https://eksisozluk.com/entry/183883682 Camavinga entrysini canlandırayım onun üzerinden de birkaç kelam edeyim sonra biraz pazarın tadını çıkaralım. 2 aydır tek pazar tatilim sanırım.

Başkan transfer döneminin başında ekibine de hocaya da çok iddialı bir kadro kuracağız diyor.

Bruno Fernandes, Van Dijk, Bernardo Silva ve Camavinga ilk hedeflerdi.

Bernardo'ya 3 yıldan yıllık 15 milyon € teklif ettik. Sanırım mayıs ayıydı ekşiden onu da paylaşmıştım. Hatta Barcelona kararsızdı oyuncu bize çok sıcaktı. O gün entry de Barcelona bir atak yapmazsa oyuncu bize çok yakın demiştim ama Real Madrid gereksiz bir atak yaptı. Van Dijk ile görüşmeler oldu ama Liverpool bırakmak istemedi oyuncuyu. Transfer dönemi sonunda onunla ilgili bir atak gelirse şaşırmam.

Bruno Fernandes olayı malum maliyeti aşırı yüksek.

Camavinga ise belirttiğim entryde talibi çok. Manu çok ısrarcıydı ama hamleleri sonrası ne olur bilmiyorum ama basında başkan çok istiyor olayı doğru. Camavinga mı izliyor yatıp kalkıp bilmiyorum ama fırsatı çıkarsa kaçırmaz diyorum.

Tabii bu denklemde hep 12 + 4 beklentisi de vardı. Nedendir bilinmez ama kulüp buna değişeceğine çok emindi. Belki de plan bozukluğu bundandır bu kadar iç detayını bilmiyoruz tabii.

Kanata da isim yapan bir futbolcu isteniyordu maça ağırlık koyacak. Rashford, Savinho gibi isimlerde listemizdeydi.

Brahim Diaz'da listeydi ama oyuncuyla önce FB iletişime geçti. FB'yi net olarak TR istemiyorum diyerek reddetmişti. Sonra bizde istedik ama aynı düşüncesini yineledi.

Reij olayında ise oyuncu ile el sıkıştıktan sonra kulübüyle görüşmelere devam etmedik. Bonserviste yüksek talep olmuştu.

Bunlar 3-4 aylık mevzular mesela. Dün bir arkadaş nasıl bu kadar bilgi alıyorsunuz hızlıca diyordu, birikmiş şeyler. Yeni değil yani uzun zamandır bilinen şeyler.

Sallai ile çok ilginç bir gelişme olabilir onu söyleyeyim boldluyorum burayı.

Bu arada ek belirtmek istediğim bir şey var. Hepimizin ortak noktası Galatasaray. Bilgi paylaşımı yapalım, hiç bilgi alamayan insanlar oluyor diye bu topa giriyoruz. Mesela teklif yapılan bir ismi söylediğimizde oyuncuyu almışız gibi bir şey var dikkatimi çekti. İlgilenilen, yoklanan isimleri değil de artık belli bir noktaya ulaşan isimleri söyle derseniz diğer bilgileri eklemeyeceğim. Bu sefer hani ilgileniyorduk gibi bir şey oluyor yalnızca bitme aşamasını yazalım.

İyi hareket getirdim sanki

Halugun da dediği gibi bruno fernandese para gömebiliriz son an

Leao dışında diyorum bunu

Batrakov ortasahada bicok mevkiyi oynayabiliyor
Sergen ,sen onu bosverde alt liglerde fişek gibi sol sağ kanat yerli oyuncu varmı.boşver cok para harcatma sevdalarını özüne dön:)

Boey'de istikrar sıkıntısı var.Geçen Bayern Münih'in Hazırlık Maç'ına bakmıştım sahanın en iyileri arasındaydı.Biraz kafa olarak iyi değil yoksa Biey'i severim..
Sallai'de de istikrar sıkıntısı yok. Maç seçme yok. Böyle adam bulmuşken 3'e 5'e bırakmak doğru olur mu sence. Zor olan böylesini bulmak.

Malick Fofana beklemek demek sol kanat Eylül’e kalacak demek
Dursun’un taraftarla derdi ne çok merak ediyorum
Kevin Danois TR istemiyor diyorlardı Jk almaya çalışıyor işleri güçleri yalan dolan oyalama

fbyi eleyip gelecek gibi

Sallai'de de istikrar sıkıntısı yok. Maç seçme yok. Böyle adam bulmuşken 3'e 5'e bırakmak doğru olur mu sence. Zor olan böylesini bulmak.
Bu kisma yuzde yuz katiliyorum. Istikrar , ne dersen yapan adam. Cift haneli belli bir teklif olmadan (bence 15 mesela) dusunulmemeli.

Fakat topla ortaya koydugu bir sey de yok. Kanat vs oynarken ya da oralardasut kovaliyor ama bek olamdigi icin idare diyor orayi biraz.

Yasi da transfer icin cok parlak degil. Iyi teklife neden olmasin diyorum ben de

Geri
Üst Alt