- 16 Haziran 2010
- 205.220
- 157.732
- 6.838
Juventus, Emiliano Martinez için Aston Villa'ya 7+3 milyon euroluk teklifte bulundu. İngiliz ekibi ise net 10 milyon euro talep ediyor.
(The Athletic)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok şeyEkli dosyayı görüntüle 331627
Genclerbirliginin brendforttan aldığı diabate'yi çok beğendim. Henüz 18 yaşında ve çatır çatır oynuyor. Biz neden almıyoruz? Gine milli takımına davet edilmiş bizde de gine bissau'lu nhaga var, kardeş kardeş oynarlar ortasahada. Bir kerede böyle bir şey yapsak ne kaybederiz?!!??!
Sergen ,sen onu bosverde alt liglerde fişek gibi sol sağ kanat yerli oyuncu varmı.boşver cok para harcatma sevdalarını özüne dönİyi hareket getirdim sanki
Halugun da dediği gibi bruno fernandese para gömebiliriz son an
Leao dışında diyorum bunu
Batrakov ortasahada bicok mevkiyi oynayabiliyor
Biraz tok satici olun ya Adamlar.belki bizim.forumu okuyo singoya 30 az en az 40 istiyoruzsingo için 30 verseler bile anında paketlerler güldürmeyin ya
Sallai'de de istikrar sıkıntısı yok. Maç seçme yok. Böyle adam bulmuşken 3'e 5'e bırakmak doğru olur mu sence. Zor olan böylesini bulmak.Boey'de istikrar sıkıntısı var.Geçen Bayern Münih'in Hazırlık Maç'ına bakmıştım sahanın en iyileri arasındaydı.Biraz kafa olarak iyi değil yoksa Biey'i severim..
bizim yönetimde zaten oyuncu satmasıyla bilinirBiraz tok satici olun ya Adamlar.belki bizim.forumu okuyo singoya 30 az en az 40 istiyoruz
Bu kisma yuzde yuz katiliyorum. Istikrar , ne dersen yapan adam. Cift haneli belli bir teklif olmadan (bence 15 mesela) dusunulmemeli.Sallai'de de istikrar sıkıntısı yok. Maç seçme yok. Böyle adam bulmuşken 3'e 5'e bırakmak doğru olur mu sence. Zor olan böylesini bulmak.