Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.207
- 37.593
- 3.798
Yani kısaca Sörloth haberleri yalan. Bu arada Can Uzun ve Leao için son detaylar, GS'nin oyuncusu diyen kişi veya kişilerin haberlerine fazla inanmamanız ek bir da tavsiyedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi gectim, leao martinelli vs diye goz boyama yerine daha hosuma giden bir profil.SON DAKIKA
Galatasaray, gece geç saatlerde Malick Fofana transferi için harekete geçti. (TuttoMercato)
Zamanında Shaqiri, Forlan, rahmetli Reyes'i kap'a bildirip alamamıştık. Çok da şaşırmamak lazım.veda eden topçuyu bile alamadılar daha
Topla iyi olmadığı konusuna hiç katılamadım. Adam kaç kere çizgiye inip orta kesiyor. Normalde Sane ile de uyumlu ama daha fiziken o da %100'ünde değildir. Maç ritmi bula bula daha çok bindirecektir. Orijini hücum olduğundan hep doğru yerlerde topla buluşuyor. Özellikle bekte oynarken ara ara yaptığı forvet koşularını seviyorum ben. Bozuyor rakibin eşleşme dengesini.Bu kisma yuzde yuz katiliyorum. Istikrar , ne dersen yapan adam. Cift haneli belli bir teklif olmadan (bence 15 mesela) dusunulmemeli.
Fakat topla ortaya koydugu bir sey de yok. Kanat vs oynarken ya da oralardasut kovaliyor ama bek olamdigi icin idare diyor orayi biraz.
Yasi da transfer icin cok parlak degil. Iyi teklife neden olmasin diyorum ben de
Malick Fofana'ya sırf isminden onayı verdim bile.Bonservisi gectim, leao martinelli vs diye goz boyama yerine daha hosuma giden bir profil.
Ekli dosyayı görüntüle 331627
Genclerbirliginin brendforttan aldığı diabate'yi çok beğendim. Henüz 18 yaşında ve çatır çatır oynuyor. Biz neden almıyoruz? Gine milli takımına davet edilmiş bizde de gine bissau'lu nhaga var, kardeş kardeş oynarlar ortasahada. Bir kerede böyle bir şey yapsak ne kaybederiz?!!??!
Anlaşma olsa bile, bizdeki çok başlılık sebebi ile bozulma ihtimali son derece yüksek.Samiyen haberin halan Batrakov konusunda hayırlı olsun tarzı bir bilgi girmemesi ve Batrakov'un gelişi ile ilgili net bir tarih olmaması da düşündürücü.
Önemi yok kiSingo da sonraki satistan pay varmiydi
Sörloth'un tabutunu ceza sahasına koy, o bile en az 20 gol atar. Ne ölüsü..sörloth bitik durumda umarım almayız
Bizden yedikleri dayağı hala cikaramamislar.Roma, Galatasaray'ın ilgisinden haber alır almaz Malick Fofana için Lyon’a 40 milyon Euro + bonuslar şeklinde teklif yaptı. [TuttoMercato]
Bu Roma'daki Galatasaray dusmani kim?
Kanat alternariti /rotasyonu yerine gore 11de oynasa katilacagim, bek oynamasi, orada defansif hataya acik olmasi (faul / kart) hosuma gitmiyor acikcasi.Topla olmadığı konusunda hiç katılamadım. Adam kaç kere çizgiye inip orta kesiyor. Normalde Sane ile de uyumlu ama daha fiziken o da %100'ünde değildir. Maç ritmi bula bula daha çok bindirecektir. Orijini hücum olduğundan hep doğru yerlerde topla buluşuyor. Özellikle bekte oynarken ara ara yaptığı forvet koşularını seviyorum ben. Bozuyor rakibin eşleşme dengesini.
Batrakov transferinde kaç gayme icimledin açıkla@Cafer Güney neye gülüyorsun
ben saatler süren telefon görüşmeleri yapıyorum bu bilgileri almak için ortak peydamız galatasaray sonuçta