Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Roma, Galatasaray'ın ilgisinden haber alır almaz Malick Fofana için Lyon’a 40 milyon Euro + bonuslar şeklinde teklif yaptı. [TuttoMercato]

Bu Roma'daki Galatasaray dusmani kim?
Bir de böyle teklif yapıpı anlaşıp sonra değiştiriyorlar. Mora'da da bonservisini alıyorlardı, anlaşma tamam sonra teklif değiştirdiler.

Dünyada başka futbolcu mu kalmadı, fb'nin rakibinin topçusuna göz diktik. Lyon'un kadrosu yaprak gibi zaten. Fofana'yı da alırsak fb turu geçer.

Yeni bir kontrat yapmadıysa sözleşmesinin son yılına giren Fabian Ruiz'i almalıyız.

Bonservisi gectim, leao martinelli vs diye goz boyama yerine daha hosuma giden bir profil.
Yas 21 tekrar satadabilirsin. Daha hosuma gidiyor boyle seyler. Baris da kalir heralde.
Kimi sattık bugune kadar da bunu satacaz yav u23 kontenjanindan girip kontenjan yememesi iyi ama

Kimi sattık bugune kadar da bunu satacaz yav u23 kontenjanindan girip kontenjan yememesi iyi ama
Soyle, portovari degil dedigim.

Singoya 30+ verdin maasda bagladin simdi pazarlaman zor . O duruma dusmez o oyuncu muhtemelen. 21 yasinda cocugada 5 verecek halleri yok .

Leao martinelli alsan kontratini tamamlar, tum parayi alir saglam kontratla. O acidan baktim.

U23 kismini dusunmedim bile henuz

Soyle, portovari degil dedigim.

Singoya 30+ verdin maasda bagladin simdi pazarlaman zor . O duruma dusmez o oyuncu muhtemelen. 21 yasinda cocugada 5 verecek halleri yok .

Leao martinelli alsan kontratini tamamlar, tum parayi alir saglam kontratla. O acidan baktim.

U23 kismini dusunmedim bile henuz
Gayet yapabilirler o işi kesin konusmayalim derim beceriksizlik seviyelerini hafife aliyorsun. Singo kimde de 5 bagladin mesela niye yaptin bunu ayni sey bu elemana 5 bagalamak ile daha once yapmadilar demem o yuzden.

Geri
Üst Alt